Skip to main content

Asiakaspalvelun moniosaaja, Joensuu

Tahdotko kehittää asiakaspalvelutaitojasi ja työskennellä monipuolisissa tehtävissä huippujengissä? Hienoa, tule meille töihin Joensuun Tiedepuistossa sijaitsevaan palvelukeskukseen baronalaisten joukkoon!

Tehtäväsi

Haemme joukkoomme hyvät vuorovaikutustaidot ja positiivisen työotteen omaavaa asiakaspalvelijaa työskentelemään tiimissä, josta toteutetaan monipuolista asiakaspalvelua mm. pankki-, kiinteistö-, ja tukkualan asiakkuuksissa. Työssäsi hoidat asiakaskohtaamisia puhelimitse, sähköpostitse ja chatin välityksellä, joten sujuva tietokoneen käyttö on tärkeää. Päiväsi koostuvat monista erilaisista asiakaskohtaamisista, joissa pääset ratkomaan erilaisiin palveluihin ja tuotteisiin liittyvä asioita. Tässä tehtävässä pääset tekemään töitä monipuolisesti ja kerryttämään arvokasta asiakaspalvelukokemusta. Työtä tehdään osittain myös englanniksi, joten arvostamme englannin kielen taitoasi. Myös ruotsin osaaminen katsotaan eduksi.

Sinulleko?

Oletko ahkera, sosiaalinen ja sinulla on dynaaminen työote? Arvostathan yhdessä tekemisen voimaa sekä haluat antaa parhaasi. Emme odota, että osaat kaiken jo valmiiksi, vaan arvostamme oikeanlaista asennetta ja halua kehittyä ammattilaisena. Olethan asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen ja sinulla on hieman järjestelmäosaamista? Olet itseohjautuva, tartut toimeen, sekä suhtaudut kunnianhimoisesti työntekoon, mutta et unohda huumorin merkitystä työyhteisössäsi. Aiempi kokemus monikanavaisesta asiakaspalvelusta on eduksesi. Olisitko sinä meidän uusi kollegamme?

Työajat ja palkkaus

Haemme osa-aikaista työntekijää (30 h/vko) vakituiseen työsuhteeseen. Työajat ovat arkisin ma-pe klo 8–17 välillä pääsääntöisesti toimistolta käsin. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä sopimuksen mukaan. Palkkauksessa noudatamme asiakaspalvelu- ja telemarkkinointialan työehtosopimusta. Tehtävästä maksamme 11,27 €/tunti ja lisäksi maksamme kielilisää.

Kuulostaako hyvältä?

Niin meidänkin mielestämme! Jätäthän hakemuksesi pikaisesti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sanni Silkkari. Sannin tavoitat sähköpostitse [email protected]

Hae paikkaa viimeistään 13.10.2024 20:59 mennessä.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona luo uramahdollisuuksia Suomessa tai kansainvälisesti asiakaspalvelun ja myynnin työtehtävissä. Tarjoamme monipuolisesti työtehtäviä sekä vasta-alkajille että kokeneemmille konkareille. Avullamme työntekijä voi kehittää uraansa yksilöllisesti siihen suuntaan, jonka hän valitsee. Hoidamme työsuhteet laadukkaasti ja pidämme osaajistamme huolta. Meillä työt joustavat elämän rinnalla. Baronalaiset tunnetaan ratkaisukeskeisestä ja hätkähtämättömästä asenteesta sekä hyvästä yhteishengestä – tervetuloa joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Asiakaspalvelun moniosaaja, Joensuu

Barona
Joensuu
Osa-aikainen ja tuntityö, Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 26.09.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti