Skip to main content

Automyyjä Lempäälään

Oletko huippumyyjä, joka nauttii asiakaskohtaamisista ja tavoitteiden saavuttamisesta? Liity osaksi Sakan kasvutarinaa ja nosta urasi uudelle tasolle!

Haemme automyyjää Lempäälän toimipisteeseen.

Sakalla myyntityö on monipuolista ja tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet kehittyä alan huipuksi. Arkesi koostuu asiakkaiden kanssa neuvottelemisesta, vaihtoautojen hinnoittelusta ja kauppojen klousaamisesta. Asiakkailla on aina tarve jo valmiiksi olemassa, joten et soittele kylmäpuheluita, vaan yli 90 % tehdyistä kaupoista tulee meille tulleiden liidien kautta. Pääset auttamaan asiakkaita tekemään heidän elämänsä suurimpia hankintoja. Vaikka vastaat omasta myynnistäsi, et työskentele yksin. Tukenasi on myyntitiimi, automyynnin assistentit, myynnin johto sekä hallinnon väki.

Työsuhde alkaa Sakademyn järjestämillä uusien myyjien START-päivillä Helsingissä. Seuraavat START-päivät järjestetään 11-14.11.2024, jolloin toivoisimme, että olet valmis hyppäämään rattiin. Työaika tehtävälle on 37,5 h/vko.

Mitä me etsimme?

Me etsimme Sakalle energistä ja myyntihenkistä huippumyyjää, josta huokuu aito into olla osa meitä ja palava halu menestyä myynnin saralla. Et hätkähdä kovia tavoitteita vaan ne saavat sinut painamaan lisää kaasua. Asiakaspalvelumme on tutkitusti maan parasta ja tulet ylläpitämään sitä, sekä tuottamaan asiakkaillemme mieleenpainuvia kohtaamisia. Olet jo ehkä kerryttänyt myyntikokemusta muualla ja nyt haluat ottaa seuraavan askeleen urallasi.

Työskentelet autorahoitusten parissa, joten sinulla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Tehtävän vaatimuksina ovat sujuva suomen kielen taito sekä vähintään B-ajokortti. Haluamme, että viihdyt Sakalla pitkään & etsimmekin meille pitkäaikaisia tekijöitä.

Miksi Sakalle?

  • Vaikuta ja kehity: Sakalla saat ajatella itse. Kasvuyrityksenä haastamme itseämme ja koko toimialaa kehittymään jatkuvasti.
  • Sakademy: Koulutusyksikkömme coachaa alan huipputekijöitä & hiottu myynnin konseptimme auttaa sinua menestymään.
  • Laadukas autovalikoima: Tarjoamme yli 3000 auton valikoiman, jota on helppo kaupata.
  • Innostava työympäristö: Sakalla tekeminen on matalahierarkkista, nopeatempoista ja energistä. Arkeemme sisältyy paljon naurua, skabailuja ja aidosti hyvää meininkiä.
  • Palkkaus: Tehtävässä on proviopalkkaus, joka koostuu pohjapalkasta (978€) ja sen päälle tulevista myyntiprovisioista. Ensimmäisen 2 kuukauden ajan on takuuprovisio. Sakalla automyyjä tienaa keskimäärin noin 4000 €/kk, mutta kovalla työllä ansiot voivat nousta yli tuplasti yli.
  • Työsuhde-edut: Työterveyshuolto Mehiläisessä, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä koeajan jälkeen liikunta-, kulttuuri- ja hierontaetu, autoiluun liittyviä henkilöstöetuja sekä työsuhdepyöräetu.
  • Etene uralla: Vahvasti kasvavassa yrityksessämme aukeaa mahdollisuuksia edetä uralla erilaisiin rooleihin ja haluamme panostaa jokaiseen meille valittuun työntekijään. Tänäkin vuonna meillä on ollut useita sisäisiä rekrytointeja uusiin ja vastuullisiin tehtäviin.

Saka on palkittu työnantaja mm. työntekijäkokemuksen, palvelun ja markkinoinnin saralla. Great Place to Work® -sertifioituna työnantajana takaamme sinulle viihtyisän ja vastuullisen työympäristön. Olemme voittaneet laajan Palvelu 1 -ostotutkimuksen kahtena vuotena parhaana käytettyjen autojen jälleenmyyjänä, sekä markkinointimme on noteerattu useana vuotena Effie-palkinnoin. Työskentelet siis kunnianhimoisessa ja loistosuorituksiin tähtäävässä ympäristössä.

Ajattele itsesi huipulle & hae Sakalle:

Lisätietoja työnkuvasta ja tehtävästä saat rekrytointikoordinaattori Inka Laatikaiselta p. 050 4347045 tai [email protected]. Tee elämäsi paras uravalinta ja lähetä hakemuksesi 16.10.2024 mennessä! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja otamme huomioon ainoastaan rekrytointijärjestelmän kautta tulleet hakemukset. Jokaiselle hakijalle lähetetään hakemuksen jättämisen jälkeen sähköpostiin Clevryn henkilöarviointi.

Mikä on Clevry?

Clevryn henkilöarviointi sisältää työpersoonallisuusarvion sekä kykytestin. Henkilöarviointi tuo meille lisäarvoa hakijoista ja myös hakijat saavat itselleen heti kattavasti tietoa esimerkiksi omaa urasuunnittelua varten. Emme pohjaa rekrytointipäätöksiä tähän analyysiin vaan katsomme aina hakijoita kokonaisuutena.

Rekrytointiprosessimme:

  • Google Meet -haastattelu rekrytointikoordinaattorin kanssa
  • Haastattelu paikan päällä myyntipäällikön ja aluemyyntipäällikön kanssa

Tarkistamme rekrytoinnin aikana suosittelijat ja luottotiedot.

SAKA Finland Oy on Suomen voimakkaimmin kasvava vaihtoautokaupan ketju. Toimintamme keskittyy käytettyjen henkilö- ja pakettiautojen vähittäismyyntiin kaikkialla Suomessa. Meillä on 26 toimipistettä ympäri Suomen ja laajennamme toimintaa jatkuvasti kovalla vauhdilla.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Automyyjä Lempäälään

37500 Lempäälä
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 25.09.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti