Skip to main content

CE-kuljettaja kappaletavarajakeluun kuorma-autolla

Haemme asiakasyrityksellemme kuorma-autonkuljettajaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Työssäsi ajat pääsääntöisesti kuorma-autoa, mutta sinulta tulisi löytyä CE-kortti, mahdollisiin tuurauskeikkoihin yhdistelmällä. Työ sisältää myös paljon hyppimistä ja lemppausta, joten hyvä fyysinen kunto on ehdoton vaatimus tähän työtehtävään. Suomeen saapuvia paketteja viedään yrityksille sekä yksityishenkilöille. Työpäivät alkavat arkisin Vantaalta klo 7-11 aikaan aamulla ja loppuvat klo 16-17 aikaan tai ahkeralle kuljettajalle on myös iltapuuhaa päivästä ja kuskin halusta riippuen. Lauantaisin saattaa olla satunnaisia extrakeikkoja niitä hinkuville.

Hyvällä hakijalla on voimassaoleva CE-ajokortti, ammattipätevyys ja digikortti. Olet reipasotteinen, omatoiminen ja sovittujen tehtävien loppuun asti hoitaminen on sinulle itsestäänselvyys. Sinulla on sujuva suomen kielen taito ja aiempaa kokemusta kuorma-auton kuljettamisesta työelämässä.

Hae tehtävään heti nettisivujemme kautta, jos innostuit siitä, sillä tehtävä täytetään nopealla aikataululla. Perehdytys tehtävään aloitetaan välittömästi hyvän työntekijän löytyessä.

Duolog Oy on erikoistunut tuottamaan erilaisia henkilöstöratkaisuja kuljetuksien ja logistiikan parissa toimiville yrityksille. Toimitamme henkilöstöä tilapäisiin ja pysyviin tarpeisiin. Työllistimme ensimmäisen työntekijämme vuonna 2006 pääkaupunkiseudulla ja tänään meitä duologilaisia on jo iso joukko ympäri Suomea. Olemme luotettava, vakavarainen ja kasvussa oleva kotimainen yhtiö, siksi myös turvallinen yhteistyökumppani ja työnantaja.

Tutustu meihin www.duolog.fi ja liity Duologin satojen tyytyväisten työntekijöiden joukkoon.

Jätä hakemus: https://jobs.duolog.fi/jobs/5016589-ce-kuljettaja-kappaletavarajakeluun-...
Yhteystiedot: Hanna Pitkänen, [email protected]
Työpaikan osoite: 01510 Vantaa
Palkkaus: AKT TES
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 15.10.2024 20:59
Ilmoitus jätetty: 25.09.2024 15:58
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 5531582b-e568-422f-8bf5-68dc2e888284

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

CE-kuljettaja kappaletavarajakeluun kuorma-autolla

Duolog Oy
Vantaa
Uusimaa
Vakituinen, Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 25.09.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti