Skip to main content

Keittiötyöntekijä, keikkatyö, Mainiokoti Luoto ja Mainiokoti Akseli, Pori

Meillä mehiläisillä on elämä tehtävänä. Jos tunnet samoin, tule meille töihin.

Haemme keittiötyöntekijää keikkatyöhön Mainiokoti Luotoon ja Mainiokoti Akseliin, Poriin.
Etsimme energistä ja oma-aloitteista keikkatyöntekijää keittiötiimiimme iäkkäiden hoivakodissa! Työskentely tapahtuu kahdessa eri yksikössä, joten monipuolisuus ja joustavuus ovat valttikorttejasi.

Edellytykset:
Kokin koulutus tai 3-5 vuoden työkokemus keittiötyöstä

Hygieniapassi on välttämätön

B-luokan ajokortti

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä dynaamisessa ympäristössä ja kehittää ammattitaitoasi. Jos olet innostunut keittiötyöstä ja haluat olla osa tiimiämme, lähetä hakemuksesi pian!

Tehtävänäsi on hoitaa valmistuskeittiömme tai jakelukeittiömme päivittäisiä työtehtäviä. Tehtävään kuuluvat kaikki keittiömme päivittäiset tehtävät aterioiden lämmittämisestä, tiskihuoltoon, ruoka- ja tukkutilausten tekeminen sekä omavalvonnan seuranta. Työpaikkamme on savuton.  

Mainiokoti Luoto sijaitsee Porin Karjarannassa, ja tarjoaa kodin 56:lle iäkkäälle asukkaalle. Mainiokoti Akseli sijaitsee Porin Impolassa, ja tarjoaa kodin 40:lle iäkkäälle asukkaalle.

Toivomme, että omaat hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot sekä sinulla on paineensietokykyä ja reipas ote työhön. Edellytämme sinulta tartuntatautilain mukaista soveltuvuutta. 

Laatulupausten mukaisella toiminnalla mahdollistamme jokaiselle asukkaalle yksilöllisen hyvän elämän. Saat tehdä työtä viihtyisässä ja turvallisessa ympäristössä. Jokaisen asukkaan elämä on ainutkertainen ja tehtävänämme on tukea asukkaan mielekästä ja oman näköistä elämää. Toiminnallinen arki, asukaskokoukset, yhteiset ruokailuhetket sekä omatuokiot omahoitajan kanssa ovat toimintamme peruspilareita.

Jokainen työntekijämme sitoutuu laatulupauksiimme, jotka ovat: 
 
- Yksilöllinen hoiva ja tuki: Tärkein tehtävämme on asukkaidemme yksilöllinen ja laadukas hoito, hoiva ja huolenpito.  Asukkaan tarpeet ja toiveet ohjaavat toimintaamme.  
- Oma viihtyisä koti: Kotimme ovat viihtyisiä ja kodikkaita. Asukkaamme saavat sisustaa oman huoneensa mieleisekseen ja osallistua kodin arkeen voimavarojensa mukaisesti.  
- Maukas ja terveellinen ravinto: Panostamme ruuan maukkauteen, monipuolisuuteen, ravitsevuuteen ja mielekkääseen ruokailuhetkeen.  
- Yhteisöllisyys ja osallisuus: Otamme asukkaat ja läheiset mukaan kodin toiminnan suunnitteluun.   
- Turvallisuus: Henkilökunta huolehtii asukkaiden turvallisuudesta päivittäin. Kodeissamme on turvallista elää ja asua.  

Työ alkaa: mahdollisimman pian.

Työ on luonteeltaan tarvittaessa työhön kutsuttava, joka voi olla viikonloppuisin tai arkena.

Laki sosiaali- ja terveydenhuollon valvonnasta astuu voimaan 1.1.2024. Tehtävään valittavien ikääntyvien kanssa työskentelevien on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu?rikosrekisteriote.
 
Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian, kuitenkin 27.10.2024 mennessä. Haastattelemme hakijat jo hakuprosessin aikana ja palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Tatjana Mäkelä: 040-164 8877 / Mainiokoti Luoto
Minttu Kuokkanen: 040-130 6545 / Mainiokoti Akseli

Me mehiläiset rakennamme yhdessä parasta paikkaa ammattilaiselle. Teemme sen johtamalla reilusti ja suhtautumalla laatuun tinkimättömästi. Saamme asioita aikaiseksi toimivassa työympäristössä, jossa tukena on osaavia ja välittäviä työkavereita. Kasvamme ja kehitymme yhdessä. Olemme paras paikka ammattilaiselle, jolla on elämä tehtävänä.

Jätä hakemus: https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/tyomarkkinatori_careers/job/P...
Työpaikan osoite: Repolankatu 1, 28100 Pori
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Osa-aikatyö
Työn kesto: Kausityö
Hakuaika päättyy: 27.10.2024 21:59
Ilmoitus jätetty: 26.09.2024 14:45
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 27438cb9-7bf5-454b-9079-351234845530

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Mehiläinen vaikuttavuus

Mehiläinen synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen fyysiseen terveyteen ja työpaikkojen luomiseen, luokissa Terveys ja Yhteiskunta.

Mehiläinen synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Mehiläinen

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Mehiläinen Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Keittiötyöntekijä, keikkatyö, Mainiokoti Luoto ja Mainiokoti Akseli, Pori

Mehiläinen Oy
Pori
Satakunta
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 26.09.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti