Skip to main content

Keittiövastaava, Halpa-Halli Raahe

Etsimme keittiövastaavaa esihenkilörooliin asiakkaallemme Raahen Halpa-Hallille. Työpisteesi sijaitsee HH keittiön ravintolassa.

HH Keittiö tarjoaa asiakkailleen lounasta, hampurilaisia, à la carte- annoksia ja kahvilatuotteita. Ravintola on auki maanantaista lauantaihin klo 10 - 15. Sunnuntaisin ja pyhäpäivinä ravintola on suljettu.

Haemmekin nyt vahvistusta keittiöhenkilökuntaamme, esihenkilön rooliin.

Keittiövastaavan roolissa toimit esihenkilönä ravintolamme tiimille ja vastaat ravintolan toiminnasta. Työsi sisältää monipuolisesti ravintola-alan tehtäviä esim. ruoan valmistusta, asiakaspalvelua, lounaslistojen hallintaa, tilaamista, puhtaanapitoa, omavalvontaa, töiden suunnittelua, organisointia ja johtamista sekä toiminnan kehittämistä. Kaikkea ei tarvitse osata kerralla, perehdytämme sinut työtehtäviin.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän neljän hengen keittiötiimin esihenkilönä. Tarvittaessa keittiötiimiä täydennetään kaupan puolen salitaitoisilla työntekijöillä. Keittiössämme pääset tekemään vaihtelevaa työtä kokin, parilan ja salin vuoroissa sekä hallinnollissa tehtävissä. Voit itse vaikuttaa työvuoroihisi. Keittiö henkilökunnan työvuorot sijoittuvat kello 7-16 välillä. Meiltä saat kokoaikaisen työsuhteen, palkka määräytyy aiemman kokemuksesi perusteella.

Työsuhde solmitaan alkuun työntekijän ja Baronan välille. Sinulla on käytössäsi Baronan kattavat henkilöstöedut, työterveys sekä vakuutus.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, jätä hakemuksesi jo tänään. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

HUOM! Jätäthän hakemuksen hakulomakkeen kautta, sillä emme voi tietoturvasyistä huomioida sähköpostitse jätettyjä hakemuksia.

Hae paikkaa viimeistään 11.10.2024 20:59 mennessä.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HoReCa tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia konkareille ja uusille kyvyille. Kauttamme voit työskennellä joko pidemmissä pesteissä tai vain toisinaan, omien aikataulujesi mukaisesti. Kaikkiin tehtäviin et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä asenne ratkaisee ja me autamme oppimaan!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Keittiövastaava, Halpa-Halli Raahe

Barona HoReCa
Raahe
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 27.09.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti