Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

PIM Owner, Intersport Finland Oy

Hakuaika alkaa: 18.06.2024
Hakuaika päättyy: 01.07.2024

Oletko dynaaminen ideapankki, joka kykenee ratkaisukeskeiseen ajatteluun ja on kaupallisesti suuntautunut? Kykenet ketterästi luovimaan eri liiketoimintojen välillä etsien aina uusia keinoja asiakkaidemme palvelukokemusten parantamiseksi.

Haemme PIM Owneria vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtäviisi kuuluu tuotetietoprosessin läpiviennin suunnittelu ja jalkautus toimittajille sekä sisäisesti Intersport ja Budgetsport ketjuissa. Osana kehitystiimiä vastuullesi kuuluu Pim-järjestelmän kehitys.

Vastaat kokonaisvaltaisesti tuotetietoprosessin hallinnasta sekä tavarantoimittajien sekä valikoimapäällikköjen koulutuksesta tuotetietojärjestelmän käytössä. Pyrimme automatisoimaan prosessejamme jatkuvasti ja tässä tehtävässä pääset vaikuttamaan kehitykseen tuotetietojen osalta.

Tehtävässäsi toimit osaavassa tiimissä, jossa opit uutta ja jonka kehitykseen voit myös antaa oman panoksesi. Pääset osallistumaan tuotetietojärjestelmän kehitykseen sekä koko tuotetietoprosessin suunnitteluun tuoteryhmäkohtaisesti. Ongelmanratkaisu asiakkaan kannalta parhaalla tavalla on lähellä sydäntäsi. K-ryhmässä saat oman tehtäväsi ohella kokea päivittäin kaupan monipuolisen ja muuttuvan maailman. Työskentelemme hybridityömallissa, johon kuuluu viikoittaisia lähityöpäiviä. Toimistopäiväsi vietät Keskon pääkonttorilla K-Kampuksella Helsingin Kalasatamassa.

Tarjoamme sinulle:

  • Näköalapaikan monikanavaisessa liiketoimintaympäristössä
  • Mahdollisuuden tehdä yhteistyötä maailman johtavien urheilubrändien kanssa
  • Mielenkiintoisen työn lähellä asiakasrajapintaa
  • Mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen
  • Sporttisen ja mukavan työympäristön
  • K-ryhmän henkilökuntaedut

Odotamme sinulta:

  • Positiivista ja innostunutta asennetta ajoittain hektisessä työilmapiirissä
  • Kokemusta prosessien kehittämisestä
  • Julkaisujärjestelmien, verkkokauppa-alustojen tai PIM-järjestelmien käyttökokemusta ja hyvää kokonaisuuksien ymmärrystä
  • Erinomaista suomen kielen ja hyvää englannin sekä ruotsin kielten taitoa
  • Kuvankäsittelyn perustaitoja ja silmää myyville tuotekuville
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä
  • Energistä, innovatiivista ja dynaamista työskentelyotetta
  • Tarkkaa ja virheetöntä kirjallista ilmaisua. Kykenet myös muokkaamaan omaa kirjoitussävyäsi kulloiseenkin tilanteeseen sopivaksi.
  • Ongelmanratkaisu- ja paineensietokykyä
  • Innovatiivista asennetta liiketoimintojen kehittämiseen
  • Organisointitaitoa ja kykyä omaksua uusia toimintamalleja

K-ryhmä tarjoaa alan houkuttelevimman väylän kaupan alan kehittämiseen. Pääset keskeiselle paikalle osaksi alan johtavaa taloa sekä innovoimaan sen ydintoimintoja vapaa-ajan kaupassa.

K-ryhmässä pääset kehittämään ihmisten arkea helpottavia ratkaisuja. Vastuullisuus on K-ryhmässä jokapäiväistä työtä, jonka avulla autamme asiakkaitamme tekemään hyviä valintoja. Haluamme helpottaa asiakkaiden elämää, tarjota hyvinvointia edistäviä, laadukkaita tuotteita ja palveluja sekä opastaa asiakkaita niiden oikeaan käyttöön. Keskitymme vastuullisuustyössämme ihmisten ja ympäristön hyvinvointiin.

Tehdään hyvä kauppa - tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ilkka Saastamoinen, [email protected]

Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi 1.7.2024 mennessä oheisen linkin kautta.

Intersport-ketju on urheilukaupan markkinajohtaja Suomessa, jonka parissa työskentelee yli 900 henkilöä eri työtehtävissä. Menestymisemme perustuu urheilu- ja vapaa-ajan tuotteiden laajaan valikoimaan, alan parhaaseen palveluun, laadukkaisiin tuotteisiin, monipuolisiin huolto-, korjaus- ja oheistuotepalveluihin sekä helppoon ja viihtyisään asiointiin. Asiakaslähtöisen toimintamme perustana on tiivis yhteistyö kauppiaittemme, Intersport Finland Oy:n ja kansainvälisen Intersportin (IIC) välillä. Asiakaslupausten ja K-ryhmän arvojen merkitys toimintaamme ohjaavana lähtökohtana on meille kaikille intersportilaisille ja asiakkaillemme tärkeä.

K:laisten kädenjälki näkyy päivittäin miljoonien ihmisten arjessa ja yhteiskunnassa Suomessa, pohjoismaissa ja Baltiassa: miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. K:ssa saat ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet luoda omannäköisesi ura 40 000 K:laisen yhteisössä, kolmella toimialallamme, seitsemässä maassa.

K-ryhmä on valittu useasti maailman vastuullisimpien kauppojen joukkoon. Jatkuvasti uudistuva K on edelläkävijä kaupan digitalisoimisessa, kauppakohtaisten valikoimien ja digityökalujen kehittämisessä ja asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. K:laisilla on käytössään alan edelläkävijän teknologiat ja -työkalut ja työkavereina alan parhaat ammattilaiset - niin kaupoissa kuin toimistoilla.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

PIM Owner, Intersport Finland Oy

Helsinki
Kokopäiväinen

Julkaistu 02.07.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti