Ravintolapäällikkö
Valmistuvatko sinulta sekä a'la carte annokset, että lounasruuat käden käänteessä? Oletko innokas kehittämään keittiö toimintaa ja tarjoamaan teille liikkujille teiden parasta ruokaa?
Juuri sinä voit olla ketjumme uusin Helmi!
Haemme työsuhteeseen Keittiöpäällikköä Shell Kalajoelle.
Tarjoamme sinulle vaihtelevaa ja monipuolista työtä mahtavan työporukan ympäröimänä. Meillä jokainen päivä on aidosti erilainen ja aina oppii jotain uutta.
Työsuhde on kokoaikainen, keskimääräinen vähimmäistyöaika on 112,5 h/3vko. Työaika painottuu ma-pe klo 8-16 pääsääntöisesti.
Keittiöpäällikön tehtäviin kuuluu a'la carte -annosten ja lounasannosten valmistus, vitriinituotteiden valmistus, tilaukset ja varastohallinta, henkilökunnan perehdytys sekä muut keittiön ja liikenneaseman työt asiakaspalvelua unohtamatta.
Jos omaat esihenkilöasennetta, olet kiinnostunut johtamaan ja kehittämään toimintaa ja yhteisten pelisääntöjen noudattaminen ja innostunut asenne ovat itsestään selviä asioita paikka voi olla sinun.
Tarjoamme mielenkiintoisen työn kannustavassa ilmapiirissä sekä kilpailukykyisen palkan.
Työt alkavat mahdollisuuksien mukaan tammi-helmikuussa 2025 perehdytyksellä.
Hakemuksia otamme vastaan www.helmisimpukka.fi/rekry 22.12.2024 saakka.
Mainitse hakemuksessasi Shell Kalajoki Keittiöpäällikkö. Hakemukseen voit laittaa myös palkkatoiveen.
Toimithan nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.
Jätä hakemus: http://www.helmisimpukka.fi/rekry
Yhteystiedot: Jani Ukkonen 0407557366, [email protected]
Työpaikan osoite: Kokkolantie 1, 85100 Kalajoki
Palkkaus: tes:n mukainen tai sopimuksen mukaan
Työ alkaa: 02.01.2025
Työaika: Kokoaikatyö
Työskentelyaika: 2-vuorotyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 22.12.2024 21:59
Ilmoitus jätetty: 10.12.2024 09:18
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 677667df-7934-49d9-b86b-5e66a5c98a75
Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä
.