Skip to main content

Technical Service Coordinator

Mediq on kansainvälinen terveydenhuollon tarvikkeiden ja laitteiden sekä niihin liittyvien palveluiden tarjoaja ja markkinajohtaja Pohjois-Euroopassa. Yhtiö toimii 13 maassa ja sen liikevaihto on 1 miljardia euroa. Visiomme on olla terveydenhuollon valittu kumppani, kun parannetaan hoitotuloksia ja kehitetään kohtuuhintaista hoitoa ihmisille. Haluamme kasvaa ja vaikuttaa terveydenhoidon kehittämiseen monessa maassa. Teemme työtä koko sydämellämme.  

Me Mediq Suomi Oy:ssä palvelemme suomalaisia terveydenhuollon ja laboratorioalan ammattilaisia. Olemme Suomen johtava terveydenhuollon ja laboratorioiden laitteiden ja tarvikkeiden toimittaja. Tutustu meihin: www.mediq.fi Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä kansainvälisessä, kasvavassa ja osaavassa yrityksessä. Myyntitehtävien lisäksi meillä löytyy vahvoja ammattilaisia asiakaspalvelun, markkinoinnin, oston, logistiikan, taloushallinnon ja huollon organisaatioissa.  

Haemme Teknisen palvelun tiimiin  

HUOLTOKOORDINAATTORIA 

vahvistamaan Espoossa sijaitsevan teknisen palvelumme laboratorio- ja lääkintälaitehuoltoa. Voit olla joko kokenut ammattilainen tai vasta alalle saapuva uusi tähti, sillä sinut perehdytetään aina vastuullasi oleviin tehtäviin. Tehtävässäsi toimit teknisen palvelun koordinointitiimissä ja vastaat osaltasi: 

  • Huollon pienlaite- ja varaosalogistiikasta
  • Laitteiden vastaanotosta, puhdistuksesta sekä lähettämisestä
  • Huoltotöiden avaamisesta
  • Tehdaskorjauksien järjestelyistä eri päämiehien kanssa
  • Asiakkaiden työtilausten vastaanotosta
  • Laiterekisterin ylläpidosta   

Toimit päivittäin Espoon toimipisteessä yhteistyössä henkilöstömme kanssa laaja-alaisesti ja varmistat asiakkaidemme laitteiden jatkuvan toiminnan ja teknisen tuen sekä asiakkaidemme tekniselle henkilöstölle että sisäisille sidosryhmillemme. Olet suunnitelmallinen, oma-aloitteinen ja pystyt itsenäiseen päätöksentekoon. Sinua motivoi haasteiden ratkominen ja se, että omalla toiminnallasi varmistat, että asiakkaamme pystyvät tarjoamaan parasta mahdollista hoitoa sitä kaipaaville. Nautit työssäsi koordinoinnista ja prosessien kehittämisestä. 

Toivomme, että sinulla on hyvä tietämystä logistiikasta ja asiakaspalvelusta hankittuna joko koulutuksen ja/tai kokemuksen kautta, sekä kyky ylittää asiakkaan odotukset ensiluokkaisella ”can do” -asenteella.  

Tehtävässä menestyminen edellyttää: 

  • Logistiikan ja asiakaspalvelutyön tuntemusta
  • Aiempaa kokemusta toiminnanohjausjärjestelmien käytöstä
  • Suomen ja englannin kielen sujuvaa suullista ja kirjallista taitoa, konsernimme kieli on englanti    

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän kansainvälisessä, kasvavassa ja osaavassa yrityksessä. Tukenasi sinulla on yrityksen vahvat ammattilaiset myynnin, asiakaspalvelun, markkinoinnin, ja oston organisaatioissa. Tarjoamme mukavan työyhteisön ja kilpailukykyiset henkilöstöedut. Mediqillä sinun on myös mahdollista kehittää osaamistasi edelleen niin teknisen palvelun, kuin muidenkin mahdollisuuksien parissa; meillä on monen alan osaajia sekä mielenkiintoisia projekteja käynnissä! Toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Espoon Niittykummussa. 

Haluatko kuulla lisää tehtävästä? Lisätietoja antaa Teknisen palvelun päällikkö Patrik Weckström (040 737 2393, [email protected]). Olen parhaiten tavoitettavissa 3.10., 4.10. ja 8.10. klo 15-16. 

Kiinnostuitko? Toivottavasti kuulemme sinusta pian! Hakuaika päättyy 15.10.2024, mutta aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti. Liitä mukaan myös ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Technical Service Coordinator

Espoo
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 27.09.2024

Yrityksen liikevaihto: 
50 000 000 - 99 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti