Skip to main content

Työnjohtaja Pakkalan tuotantokeittiölle

Tervehdys Vantaa! Laumamme kaipaa työnjohtajaa Pakkalassa

Jos sinulle tärkeitä arvoja ovat rehellisyys, avoimuus, luottamus ja turvallisuus – liity laumaan, jossa ammattitaitoasi ja luonnettasi arvostetaan.

Laumasi odottaa sinua

Tule mukaan ammattilaistiimiimme rakentamaan Compass Groupin tulevaisuutta. Etsimme sinua toimimaan TYÖNJOHTAJANA Pakkalan (Lumijälki 2, Vantaa) tuotantokeittiössä.

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Pääasiallinen työaika on arkisin klo 06 - 21.00 välillä. 

Isojen patojen tiimissä valmistamme ja pakkaamme ruokaa uusimpien tuotanto- ja pakkausmenetelmien mukaisesti yli 200 eri toimipisteeseen.

Tehtäviisi kuuluu tuotannon työn johtaminen ja tarvittavien materiaalien tuottaminen järjestelmistä, kuten reseptit, tarrat ja jakelulistat. Osallistut myös keittiön toimintojen kehittämiseen, työvuorosuunnitteluun, tiimipalavereihin ja niiden järjestämiseen.

Toimintamme on jatkuvassa kasvussa tarjoten myös sinulle mahdollisuuden kasvaa, kehittyä ja päästä aidosti vaikuttamaan julkisen sektorin ruokapalvelujen kehittämiseen.

Tarjolla tänään – mahtava lauma

Olemme luotettava ja vakaa työnantaja. Esihenkilösi Anne ja koko työtiimisi varmistaa, että saat hyvän perehdytyksen ja että onnistut työssäsi.

Tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut: mm. työkengät kerran vuodessa ja Epassi -rahaa 100 €, lomaosakkeiden käyttömahdollisuuden sekä kattavan työterveyshuollon. Huomioimme työntekijöidemme onnistumisia sekä tuemme laumasi yhdessä tekemistä laumarahalla.

Tule mukaan osaamistasi arvostavaan mukavaan laumaan, jossa pääset varmasti oppimaan myös itse lisää. Saat itsenäisen, mutta vuorovaikutteisen työn, jossa työtä tehdään suurella sydämellä jokaiselle sukupolvelle, turvallisesti, hyvää makua korostaen.

Työntekijämme ovat toimintamme sydän ja haluamme pitää kaikista hyvää huolta. Tarjoamalla henkilöstöllemme kouluttautumista ja kehitysmahdollisuuksia, varmistamme alamme edelläkävijyyden nyt ja tulevaisuudessa.

Löydä oma laumasi

Toivomme sinulla olevan vankka kokemus isoista keittiöistä ja isoista tiimeistä sekä erilaisista tuotantomalleista. Olet koulutukseltasi ja kokemukseltasi suurtalousesimies tai keittiömestari ja omaat hyvät tietotekniset taidot. Englannin kielitaito katsotaan suureksi eduksi, tiimimme on kansainvälinen.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi meille viimeistään 10.10.2024 mennessä. Kerro hakemuksessasi myös palkkatoiveesi.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja palkkaamme heti sopivan löydyttyä.   

Lisätietoja tehtävästä antaa Anne Lundqvist p. 050 3228005.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Työnjohtaja Pakkalan tuotantokeittiölle

Vantaa
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 27.09.2024

Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti