Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Varastotyöntekijä, BASF Oy

Haemme nyt asiakasyrityksellemme BASF Oy:lle varastotyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle. Työtunnit ovat 37,5 tuntia viikossa ja töitä tehdään yhdessä vuorossa arkisin noin kello 8-16 välillä. Työsopimus solmitaan työntekijän ja BASF Oy:n välillä, joten työllistyt suoraan asiakasyrityksemme kirjoille. BASF Oy tarjoaa työntekijälle vakituisen työpaikan lisäksi kilpailukykyisen palkan, hyvät työpaikkaedut ja monipuolisen työnkuvan.

Työtehtäviisi kuuluu varaston päivittäisen toiminnan ylläpito. Huolehdit päivittäin muun muassa asiakkaiden tilausten perusteella keruulistojen muodostamisesta ja tuotteiden keräilystä, kuljetusten lähetystiedusteluista, tavaroiden vastaanottamisesta, purusta ja vastaanottotarkastuksista. Oman osaamisen kehittyessä on mahdollista päästä opettelemaan myös varaston muita toimintoja.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta varastotyöskentelystä ja trukilla ajamisesta, erityisesti kokemus työntömaston ajamisesta katsotaan eduksi. Olet oma-aloitteinen, huolellinen ja pystyt työskentelemään hyvin paineen alla. Työssäsi käytät päivittäin myös tietokonetta, joten myös hyvät it-taidot ja englannin kielen taito lasketaan eduksi.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Haethan tehtävään mahdollisimman pian, sillä tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR-konsultti Markus Räsänen, [email protected]

Lisätietoja tehtävästä antaa: Markus Räsänen, +358400892629, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Varastotyöntekijä, BASF Oy

Adecco
Vantaa
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 22.07.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti