Digia on myös Suomen suurin integraatiotalo
Me Digialla teemme integraatioiden kehitystä, konsultointia ja ylläpitoa. Toisin sanoen suunnittelemme ja toteutamme tiedonsiirtoa eri organisaatioiden välillä. Näin huolehdimme, etteivät ruokakaupan hyllyt jää täyttymättä, verkkokauppalähetykset saapumatta, polttoaineet tilaamatta huoltoasemille, raaka-aineet myöhästy rakennushankkeista tai esimerkiksi energiateollisuuden kaukolämmön tarve-ennusteet päivity väärin. Julkishallinnon puolella integraatiot puolestaan varmistavat, että etuushakemukset käsitellään, päivähoitopaikat vahvistetaan, rakennusvalvonnan prosessit edistyvät ja tieto kulkee esimerkiksi poikkeustilanteissa eri viranomaisten välillä.
Integraatiot toimivat yhteiskunnan näkymättöminä moottoreina, ja meidän tehtävämme on suunnitella, rakentaa ja ylläpitää näitä moottoreita.
Olemme toimittaneet integraatioratkaisuja menestyksekkäästi jo yli 20 vuotta, nyt jo 180 asiantuntijan voimin. Meillä integraatio-osaaminen on keskitetty omaan liiketoimintaansa, mikä tarjoaa mallin niin osaamisen jakamiseen kuin pitkiin asiakassuhteisiinkin. Digia tarjoaa mielenkiintoisia projekteja eri toimialoilta julkishallinnon uudistushankkeista API-startupeihin.
Millaista on työskentely integraatioiden parissa?
Digialla voit toimia integraatiokehittäjänä, integraatioarkkitehtina tai integraatioprojekteihin tai -palveluihin keskittyneenä projekti- tai palvelupäällikkönä. Tiimimme ovat jakautuneet joko asiakkuuksien tai teknologioiden mukaan ja toimivat ketterän kehityksen mallien mukaisesti. Tiimien koot vaihtelevat 3–30 henkilön välillä ja projektitiimeissä on vähintään kaksi kehittäjää, projekti-/palvelupäällikkö ja arkkitehti. Yksin et siis meillä jää.
Liiketoimintamme kattaa arkkitehtuuri- ja konsultointipalvelut, kehityksen erilaisilla malleilla sekä jatkuvat palvelut liiketoimintakriittisiin ympäristöihin.
Toteutamme integraatioita Suomen laajimmalla teknologiakirjolla. Kehittymisen suuntia on siis runsaasti. Lisäksi meillä voi kehittyä eri roolien välillä, esimerkiksi kehittäjästä arkkitehdiksi tai 2. tason tuesta kehittäjäksi. Onpa meillä myös kehittäjiä siirtynyt määrittelijöiden rooliin sekä päinvastoin!