Kone Oyj

Kone Oyj

Tulisiko sinusta hissiasentaja? Koulutamme hissiasentajia Teollisuusoppilaitoksessamme. Hakumme vuoden 2024 ohjelmaan on päättynyt, kiitos kaikille hakijoille!

Haluatko olla mukana luomassa parempaa elämää kaupunkeihin?

Olemme hissi- ja liukuporrasalalla yksi maailman johtavista yrityksistä, ja tehtävämme on tehdä kaupungeista parempia ja kestävämpiä paikkoja elää. Teemme ihmisten liikkumisesta entistäkin korkeammissa ja älykkäämmissä rakennuksissa turvallista, mukavaa ja luotettavaa.

Paremman tulevaisuuden rakentaminen vaatii ammattitaitoisia ja kunnianhimoisia työntekijöitä, ja me KONEella tarjoamme inspiroivan ympäristön oman osaamisen kehittämiseen. Oma teollisuusoppilaitoksemme kouluttaa meille uusia asentajia oppisopimuskoulutuksena.

Testaa soveltuvuutesi! Hakumme vuoden 2024 ohjelmaan on päättynyt, kiitos kaikille hakijoille!

Millaista on hissiasentajan työ?

Hissiasentajalta vaaditaan monipuolista ammattitaitoa, asiakaspalvelutaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Hissiasentajan tehtäviin kuuluvat hissilaitteiden, liukuportaiden ja liukukäytävien asentaminen, modernisointi ja kunnossapito. Koulutuksessamme suuntaudutaan pääasiassa joko uusien hissilaitteiden asentamiseen tai valmiiden laitteiden huoltoon ja kunnossapitoon.

Tutustu videolla KONEen oppisopimuskoulutukseen sekä hissiasentajan työhön.

Lisätietoa koulutuksesta:

  • Käytännönläheinen koulutus on tarkoitettu sähköalan perustutkinnon suorittaneille.
  • Koulutus kestää 1,5 – 2 vuotta josta noin 80 prosenttia työssä oppimista.
  • Palkkaa koulutusajalta

Koko koulutusajalta maksetaan palkkaa - myös lähiopetuksen ajalta. Palkka perustuu Teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukaiseen oppilaspalkkaan. Hyvä opiskelumenestys ja lisääntyvä työkokemus nostavat palkkaa opiskelun edetessä. Opetus ja siihen liittyvät materiaalit, välineet sekä työvaatteet ovat oppilaille maksuttomia.

Työhön sijoittuminen
Opintojen tavoitteena on ammattitutkinnon suorittamisen lisäksi työllistyminen joko hissien kunnossapidossa tai uusien hissien asennuksessa.

Koulutuksen aikana on mahdollista opiskella oppisopimuskohteissa pääkaupunkiseudulla sekä Jyväskylässä, Joensuussa, Kotkassa, Kouvolassa, Lohjalla, Rovaniemellä, Tampereella, Lahdessa tai Vaasassa.

Related jobs