Mortonin palkitut konttiravintolat ovat hyvin suosittuja! Helsingin ravintolamme on avoinna ympäri vuoden, muut ravintolamme toimivat kesäaikaan.
Haluamme olla työpaikka, jossa alan rautaiset ammattilaiset voivat oppia uutta ja kehittyä. Haluamme myös olla työpaikka, jossa on hyvä kerätä kokemusta ja ottaa ensiaskelia työelämässä.
Ravintolamme ovat varsin suosittuija, joten kokemus sesonkityöstä katsotaan isoksi plussaksi kaikkiin työtehtäviin.
Työntekijöidemme mielestä parasta Mortonissa työpaikkana
-
Työntekijöistä välitetään
Työntekijöitä arvostetaan ja heidän hyvinvointia pidetään tärkeänä. Kehitysehdotuksia kuunnellaan ihan oikeasti ja korjaillaan epäkohtia sitä mukaan, jos niitä ilmenee.
-
Hyvä perehdytys
Työntekijät perehdytetään hommiin oikeasti, eikä vaan heitetä kylmiltään kiireen keskelle. Meillä on paljon myös kirjallisia ohjeita ja oppaita, joihin perehtyminen auttaa onnistumaan työssä.
-
Ravintola, josta on helppo olla ylpeä
Ravintolan innostava tarina, viihtyisä miljöö ja keittiön herkut ovat sellaisia mistä työntekijänä on helppo olla ylpeä ja seisoa niiden takana.