Skip to main content

AC-tarjoilijoita Ravintola Rouxiin

Etsimme ammattitaitoisia AC-tarjoilijoita Ravintola Rouxiin. 

Ravintola Roux on tunnelmallinen, hyvästä ruoasta ja laadukkaasta viinivalikoimastaan tunnettu ruokaravintola Lahden keskustassa, Rautatienkadun ja Harjukadun kulmauksessa. Suomen Gastronominen Seura on valinnut Roux'n Vuoden Ravintolaksi 2016, laatua ei siis tästä ravintolasta puutu. 

Samalla sinulle avautuu mahdollisuus työskennellä Roux Ravintoloiden kaikissa ravintoloissa, kuten Bistro Popotissa sekä Bar & Bistro Kokassa. 

Bistro Popot tarjoaa rennompaa, mutkatonta tunnelmaa, jossa ruoka sekä juomat ovat edelleen laadukkaita, sesonkeja seuraten. Popotissa pääset aistimaan keskustan sykkeen, ravintola sijaitsee Lanunaukiolla, tunnetun lahtelaisen kenkäkaupan vanhoissa tiloissa- tästä myös ravintolan nimi on saanut inspiraationsa! 

Bar & Bistro Kokka taas on suosittu, rento a' la carteravintola Lahden Satamassa, joka keskittyy enemmän liharuokiin. Komea drinkkibaari ja laaja viinilista elää ruokalistan mukaan ja tunnelma tuntuu enemmän keskieurooppalaiselta kuin lahtelaiselta. Kesäisin palvelee myös ruokaterassi Vesijärvinäkymin, talvella alue tarjoaa rauhaisan ja kauniin tunnelman, upeaa maisemaa unohtamatta.

 

Työnkuva

AC-tarjoilijana Rouxissa vastaat monipuolisista tarjoilu- ja asiakaspalvelutehtävistä, tarjoten asiakkaillemme unohtumattomia elämyksiä lautasella ja lasissa. Työtehtäviisi sisältyy myös ravintolan valmistelu- ja ylläpitotehtäviä. Työajat vaihtelevat ravintolan aukioloaikojen mukaisesti, painottuen iltoihin ja viikonloppuihin. Sopimustunnit n. 90h/3 vko. Työt alkavat 1.11 ja kestävät sesongin loppuun saakka jonka jälkeen mahdollisuus jatkaa tarvittaessa työhön kutsuttavana tarjoilijana, seuraavaan sesonkiin asti.

Mitä tarjoamme

  • Työympäristön, jossa varmasti opit paljon uutta
  • Kilpailukykyisen palkan
  • Pääset työskentelemään kaikissa Roux Ravintoloiden ravintoloissa
  • Rennon ja osaavan työyhteisön, jossa myös Sinun osaamistasi varmasti arvostetaan

Mitä odotamme sinulta

  • Aikaisempaa kokemusta AC- tarjoilutehtävistä
  • Erinomaisia asiakaspalvelutaitoja ja positiivista asennetta
  • Kykyä työskennellä kiireisessä ja vaihtelevassa ympäristössä
  • Voimassa olevaa hygieniapassia, anniskelupassi luetaan eduksi
  • Suomenkielen taitoa


Keitä me olemme?

AiCan Happy People Oy on kotimainen henkilöstöpalveluyritys, joka toimii ravintola- ja tapahtuma-alalla. Meillä työskentelet Suomen huippuravintoloissa ja tapahtumissa. AiCan Happy People maksaa kilpailukykyistä palkkaa osaamisesi mukaan, kuitenkin aina minimissään TES:in mukaisesti. Työterveyspalvelut ovat käytettävissäsi heti ensimmäisestä työvuorosta lähtien.

Hakeminen

Jos tunnistit itsesi ja olet valmis uusiin haasteisiin, laitathan hakemuksesi tulemaan. Lisätietoja antaa Henna Vauhkala, puh. 050 338 7780.

CV on kiva, mutta mikäli se on sinulla päivittämistä vailla- älä anna sen estää hakemista. Voit myös laittaa vapaamuotoisen hakemuksesi sähköpostiin [email protected]. Pidäthän tällöin kuitenkin huolen, että kokemuksesi tulee hakemuksessa esiin.

Rautainen ammattilainen tai loistavan asenteen omaava tulevaisuuden tähti:
Tervetuloa Happy Peoplen tiimiin!

#aicanhappypeople #koskamevoidaan #tosissaanmuttaeivakavasti

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti