Skip to main content

Ajoneuvoasentaja

Etsimme Kouvolaan asiakkaallemme AJONEUVOASENTAJAA kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen.Tehtävän työnkuvaan kuuluvat mm. autojen huollot sekä korjaukset, erilaiset vianetsintätehtävät sekä asiakaspalvelu liikkeessä. Työt voivat sisältää ajoittain myös rengasasennuksia ja muita vaihtelevia rengasalan tehtäviä. Odotamme hakijoilta alan koulutusta, aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä, hyvää asennetta, joustavuutta sekä toimeen tarttuvaa työotetta. Arvostamme myös hyvää suomen kielen taitoa, kykyä työskennellä itsenäisesti sekä hyviä yhteistyötaitoja.Työsuhde on kokoaikainen (37,5 h/vko) ja toistaiseksi voimassaoleva. Töitä tehdään yhdessä vuorossa maanantaista perjantaihin. Työt alkavat sopimuksen mukaan.Tarjoamme
Kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen
Kilpailukykyisen palkkauksen
Kattavan perehdytyksen työtehtävään
Yksityisen työterveyshuollon
Vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen
Tukea tehtävässä tarvittavaan kouluttautumiseen
Henkilökohtaista palvelua koko työsuhteesi ajan
Palkan saat halutessasi joka perjantai!

Hakuohjeet ja lisätiedotKiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa mahdollisimman pian täyttämällä hakemus kotisivuillamme. Liittämällä hakemukseesi CV:n, varmistat paremman mahdollisuuden päästä jatkoon hakuprosessissa. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja avoinna olevat paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hakuaika on 24.9.2024 asti.Heräsikö kysyttävää? Voit pyytää lisätietoja tehtävästä puhelimitse tai helposti WhatsAppin välityksellä (arkisin 8-16). Lisätietoja antaa Mirva, 040 580 1505.
www.henkilostopooli.fiHenkilöstöpoolilla on pitkä ja monipuolinen osaaminen henkilöstöpalvelualalta ja toimimme useilla eri toimialoilla. Olemme luotettava ja reilun pelin hengessä toimiva kumppani niin työntekijöillemme kuin asiakkaillemme. Meille on tärkeää, että jokainen työpäivä, jonka toteuttamisessa saamme olla mukana, on onnistunut.

Jätä hakemus: https://suomenhenkilostopoolioy.teamtailor.com/jobs/4922540-ajoneuvoasen...
Työpaikan osoite: Maariankatu 1b, 45100 Kouvola
Työ alkaa: Työskentely alkaa mahdollisimman pian
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 24.09.2024 00:00
Ilmoitus jätetty: 02.09.2024 09:08
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 8a637975-5422-43ae-9a9c-a348a10f9c58

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ajoneuvoasentaja

Suomen Henkilöstöpooli Oy
Kouvola
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 02.09.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti