Skip to main content

Aloitteleva kirvesmies

Rakennustyöntekijöille töitä

Etsimme aloittelevia sekä kokeneita kirvesmiehiä työsuhteeseen. Työtehtävät ovat monipuolisia ja ne muodostuvat osaamisesi mukaan. Voit siis hakea paikkaan, vaikka sinulla ei olisikaan vuosikymmenten kokemusta alalta.

Työtehtävät voivat pitää sisälllään erilaisia töitä, kuten runkotöitä, sisätimpurin töitä, valutöitä, eristystöitä ja muita vastaavia yleisiä kirvesmiehen töitä. Tähän paikkaan toivomme hakijalta vähintään vuoden kokemusta rakennusalan työtehtävistä. Toivomme, että olet motivoitunut työskentelemään rakennusalalla ja kykenet jonkin verran itsenäiseen työhön. Edellytyksenä voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Tarjoamme

Meillä hallinnolliset asiat toimivat erinomaisesti ja kokemusta alalta meillä on kertynyt lähes 20 vuotta. Hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat ammattimaisesti ja hyville tekijöille voimme tarjota pitkän työsuhteen sekä kilpailukykyisen palkan.

Uusia paikkoja aukeaa jatkuvasti, joten hae epäröimättä! Ja mikäli tämä paikka ei ollut sinua varten, tsekkaa sivuiltamme lisää avoimia paikkoja.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin 8-16, Totti Viitaharju p. 0407562016

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Aloitteleva kirvesmies

Helsinki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 04.09.2024

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Yrityksen koko: 
250 - 499 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti