Skip to main content

Aluemyyntipäällikkö

Etsimme asiakasyrityksellemme aluemyyntipäällikköä vastaamaan kansainvälisistä asiakkuuksista ja valmistavan teollisuuden tuotteiden myynnistä Aasiaan.

Tehtävä edellyttää vahvaa myyntikokemusta, erityisesti ulkomaan kaupasta, joten sujuva suullinen sekä kirjallinen englannin kielen osaaminen on oleellista. Etsimällämme osaajalla on innostus myyntiin, erinomaiset vuorovaikutustaidot, sekä halu etsiä asiakkaillesi juuri heidän tarpeisiinsa istuvat ratkaisut. Hakijoilta toivomme ratkaisukeskeistä, aktiivista ja positiivista asennetta, sekä pitkäjänteisyyttä. Työskentelet pääasiassa Akaassa tehtaan toimistolla, mutta työ edellyttää myös valmiutta matkustamiseen - keskimäärin 75 - 100 matkapäivää vuodessa.

Mikäli sinulta löytyy englannin lisäksi muuta sujuvaa kielitaitoa (esim. espanja tai ranska), saattaa myyntialueesi olla myös esimerkiksi Etelä- ja Väli-Amerikka tai Länsi- ja Pohjois-Afrikka.

Kyseessä on suorarekrytointi, eli tulet työllistymään suoraan asiakasyrityksen kirjoille. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Työt alkavat sopimuksen mukaan, syksyn 2024 aikana.

Kiinnostuitko tehtävästä ja näkisitkö olevasi etsimämme henkilö? Jätä hakemus alla olevasta linkistä, täytä hakijaprofiilin tiedot, palkkatoiveesi ja liitä mukaan CV/hakemuskirje. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä tehtävään.

Lisätietoja hakuprosessista:

Aino-Maria Malin, HR-konsultti
[email protected]
Eezy Henkilöstöpalvelut

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Aluemyyntipäällikkö

Pirkanmaa
37800 Toijala
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 02.08.2024

Yrityksen koko: 
500 - 999 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti