Skip to main content

Aluemyyntipäällikkö (Pohjois-Suomi, Itä-Suomi ja Pohjanmaa)

Evoke, luonnollisiin ja funktionaalisiin elintarvikkeisiin keskittynyt bränditalo, etsii nyt Aluemyyntipäällikköä Pohjois-Suomen, Itä-Suomen ja Pohjanmaan alueelle! Aluemyyntipäällikkönä Evokella pääset luomaan terveellisempää sekä herkullisempaa tulevaisuutta edustamalla yrityksen useita kansainvälisiä ja tunnettuja brändejä, kuten Suomen suosituinta urheilujuomaa Osheeta sekä Humble smoothieita. 

Aluemyyntipäällikkönä liityt osaksi Evoken timanttista tiimiä, johon kuuluu kuusitoista alan intohimoista ammattilaista. Lähimpinä kollegoinasi toimivat Evoken muut myyntipäälliköt ja tehtävässäsi raportoit yrityksen myyntijohtajalle. Aluemyyntipäällikkönä vastaat Evoken koko tuoteportfolion myymisestä sinulle nimetyllä myyntialueella, joka kattaa Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Kainuun, Lapin, Keski-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueet. Asiakaskuntaasi kuuluvat puolestaan kyseisten alueiden päivittäistavarakaupat. 

Työtehtäviisi sisältyy muun muassa valikoimanhallintaa, tuotemyyntiä sekä olemassa olevien asiakassuhteiden hoitamista. Liikut aktiivisesti kentällä tapaamassa asiakkaita ja vastaat sinulle asetettujen tavoitteiden toteutumisesta. Arjessasi pääsetkin vierailemaan asiakkaiden luona varmistaen, että Evoken tuotteet ovat aina näkyvästi esillä heidän valikoimissaan. Lisäksi huolehdit uutuus- ja kampanjatuotteiden esittelystä ja myynnistä, samalla kun hoidat sujuvasti myyntiin liittyvät hallinnolliset tehtävät, kuten raportoinnin.

Voit olla etsimämme Aluemyyntipäällikkö, mikäli sinulta löytyy jo aikaisempaa kokemusta B2B-myynnin parista, kykyä erottaa tuotteiden esittelyn aktiivisesta myynnistä, hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot sekä uusiin tilanteisiin ja ympäristöihin liittyvää sopeutumiskykyä. Tehtävässä viihtyy ja menestyy kuitenkin ennen kaikkea itseohjautuva, toimeen tarttuva, järjestelmällinen ja tavoitteellinen henkilö, joka nauttii nopeasti kasvavan yrityksen vauhdikkaassa ja muuttuvassa toimintaympäristössä työskentelystä. 

Tarjoamme sinulle: 

  • Vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen kasvavassa yrityksessä
  • Positiivisen, rennon ja välittävän työyhteisön
  • Mielenkiintoisen tuoteportfolion, johon kuuluu herkullisia ja terveellisiä tuotteita
  • Hyvät työsuhde-edut, kuten laajan terveysvakuutuksen
  • Autoedun ja vuosibonuksen

Hakijalta odotetaan: 

  • Aikaisempaa kokemusta B2B-myynnistä vähintään muutaman vuoden ajalta 
  • Tietoteknistä näppäryyttä, esim. MS Officen ohjelmiin ja ERP-järjestelmiin liittyen. Meillä käytössämme on Odoo-pohjainen ERP
  • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa 
  • Matkustusvalmiutta ja ajokorttia

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • Aikaisempi kokemus elintarviketeollisuuden tai juomateollisuuden myyntiedustajan tehtävistä 

Käytännön asiat:

Tässä vakituisessa ja kokoaikaisessa tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Evoken palvelukseen. Toivottu aloitusajankohta tehtävässä on mahdollisimman pian. Työskentely tehtävässä tapahtuu pääosin kentällä asiakkaiden luona, mutta voit tehdä töitä kerran viikossa myös etänä kotoasi.

Kiinnostuitko? 

Hienoa, liity nyt mukaan Evoken matkaan kohti terveellisempää ja herkullisempaa tulevaisuutta! Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 15.9.2024 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Evoke Oy:stä voit lukea lisää osoitteessa: https://www.evoke.fi/Meista. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Senior Recruitment Consultant Anni Nurmi (+358503042987, anni.nurmi[ät]atalent.fi.). 

Evoke Oy on suomalainen yritys, joka valmistaa ja maahantuo elintarvikkeita Euroopan markkinoille. Tavoitteemme on parantaa kuluttajien päiviä herkullisilla ja terveellisillä ruoilla ja juomilla. Tuotevalikoimamme keskittyy luonnollisiin ja funktionaalisiin elintarvikkeisiin ja  brändeihimme kuuluu muun muassa oma brändimme Humble, minkä lisäksi maahantuomme esimerkiksi The Ginger Peoplen, Osheen, Sonaturalin ja Balviten tuotteita. Tällä hetkellä meitä on kuusitoista hääräämässä brändiemme takana ja toimistomme sijaitsevat Helsingissä ja Salossa.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Aluemyyntipäällikkö (Pohjois-Suomi, Itä-Suomi ja Pohjanmaa)

Evoke
Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 09.09.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti