Skip to main content

Aluepäällikkö

Tehtävässä vastaat tulospaikan liiketoiminnasta ja tuloksesta. Luot vahvalla ja innostavalla esihenkilötyöllä sekä osaavalla asiakassuhteiden hoitamisella ja myyntityöllä edellytykset asiantuntijoidemme onnistumiselle. Vastaat alueesi henkilöstö- ja resurssikehityksestä sekä yhteistyön kehittämisestä. Lisäksi vastaat alueellasi laitteistotarkastuksen operatiivisesta toiminnasta, sekä erikseen sovituista vastuualueista laitteistotarkastusyksikössä. Kuulut laitteistotarkastuspalveluiden liiketoimintayksikön johtoryhmään.

Sinulla on teknisen alan koulutus (ins./DI) sekä työkokemusta teknisestä palveluliiketoiminnasta. Olet johtamis- ja toimintatavoiltasi asiakaslähtöinen, tavoitteellinen sekä ratkaisukeskeinen. Myynnillisyys ja aktiivinen ote asiakkuuksissa ovat sinulle luontaista ja olet valmis liikkumaan asiakkaiden ja sidosryhmien luona. Olet aloitteellinen ja yhteistyökykyinen henkilö, jolla on hyvät verkottumis-, viestintä- ja vuorovaikutustaidot. Työssäsi tarvitset sujuvaa suomen ja riittävää englannin kielen taitoa, muu kielitaito on eduksi.

Innostavalla esihenkilötyöllä sekä sujuvilla yhteistyötaidoillasi luot edellytykset tiimisi onnistumiselle. Toimit tiiviissä yhteistyössä sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa ja rakennat omalla toiminnallasi vuorovaikutuksellista ja arvostavaa yhteistyötä ja työympäristöä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja itsenäisen työn, kannustavan työilmapiirin sekä monipuoliset kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Kiwa Inspecta on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita. Pitkät työuramme kertovat, että kiwainspectalaiset viihtyvät meillä ja osaamisemme sekä työn sisältö kehittyvät jatkuvasti. Työmme on yhteiskunnallisesti merkityksellistä.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.kiwa.com/fi/fi/kiwassa-tyossa/tyopaikat viimeistään 20.10.2024. Haastattelut aloitetaan viikon 44 aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintapäällikkö Veli-Pekka Lehtikangas, puh. xx tai sähköpostilla [email protected]. Parhaiten Veli-Pekan tavoittaa 4.10. klo 13-15, 8.10. klo 14-16 ja 17.10. klo 14-16.

Jätä hakemus: https://www.kiwa.com/fi/fi/kiwassa-tyossa/tyopaikat/
Yhteystiedot: Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.kiwa.com/fi/fi/kiwassa-tyossa/tyopaikat viimeistään 20.10.2024. Haastattelut aloitetaan viikon 44 aikana.
Työpaikan osoite:
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 20.10.2024 20:55
Ilmoitus jätetty: 30.09.2024 10:03
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: e556a450-41d4-4a8b-9d27-09814d83a87d

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Aluepäällikkö

Kiwa Suomi
Oulu
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 30.09.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti