Skip to main content

Olisitko yksi meistä?

Aluesuunnittelija Tampereelle

Me haemme nyt aluesuunnittelijaa vesipalvelut-osastolle monipuolisiin suunnittelutehtäviin.

Suunnittelijana päivittäisiä työtehtäviäsi ovat monipuoliset aluesuunnittelun tehtävät osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan osana hankekohtaista projektiorganisaatiota. Tehtävät voivat sisältää esimerkiksi tasaussuunnittelua, hulevesisuunnittelua tai ympäristörakentamisen suunnittelua ja seuraava suunnittelukohde voikin olla vaikkapa jokin seuraavista: ampumarata, meluvalli, hulevesiallas tai varastokenttä. Yksinkertaisuudessaan tarkoitus on laatia suunnitelmia, joiden perusteella rakennetaan. Työsuhde on vakituinen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Millainen tausta sopii tehtävään? 

Pidämme tärkeänä hyviä vuorovaikutustaitoja. Eniten arvostamme kuitenkin sitä, että olet innostunut valitsemastasi alasta ja haluat aidosti oppia uutta ja kehittää itseäsi.

Seuraavien taitojen osaaminen luetaan eduksi:

  • Soveltuva alempi- tai ylempi korkeakoulututkinto (esim. Ins. AMK tai DI)
  • Työkokemus infran alalta, tehtävä sopii kuitenkin myös vastavalmistuneelle!
  • Kokemusta infrasuunnitteluun soveltuvasta suunnitteluohjelmistosta (esim. Autocad, Civil3D, 3D-Win, Novapoint)
  • Hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito

Emme kuitenkaan luoneet sinulle täydellistä työpaikkaa valmiiksi - sinähän olet itse oman työsi, osaamisesi ja hyvinvointisi paras asiantuntija ja meillä voit kehittää uraasi haluamaasi suuntaan.

Sinulle:

Meillä ei ketään jätetä yksin. Onnistumistasi varmistaa ja tekemistäsi tukee koko Sitowisen värikäs työyhteisö. Täällä saat olla ihan oma ainutlaatuinen itsesi, niin me muutkin olemme. Pyrimme työyhteisön monimuotoisuuteen ja toivotamme tervetulleiksi kaikenlaiset hakijat.

Tarjoamme sinulle vaihtelevia ja innostavia tehtäviä projekteissa, joiden kokoluokka ulottuu asiakkaan yksittäisestä haasteesta alan mielenkiintoisimpiin suurhankkeisiin. Monipuolisessa projektityössä saat mahdollisuuden kehittää sekä omaa osaamistasi että uusia palveluja ja ratkaisuja, usein läheisessä yhteistyössä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Sitowisen kattavat koulutus- ja kehittymisohjelmat tukevat kehittymistäsi asiantuntijana. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan ja tulospalkkiojärjestelmän, joustavat työajat ja hybridityöratkaisun, kattavat vakuutukset sekä muita etuja.

Olemme ylpeitä osaamisestamme ja toisistamme. Emme perusta turhasta pönötyksestä. Mutkattomuus ja kaverin auttaminen ovat meille hyvän työpäivän perusta.

Tutustu meihin paremmin

Hienoa, että kiinnostuit! Astu maailmaamme: Ympäristö ja vesi

Kuuntele Katastrofin ainekset -podcast - Poikkeuksellinen audiodraama ilmastokriisistä

Odotamme hakemustasi

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen heti tai viimeistään 28.10.2024. Käsittelemme hakemukset hakuajan päätyttyä. Lisätietoja työtehtävästä antaa Eeva-Riikka Rautarinta, puh. 0400 151 766, [email protected]

Kuinka rekrytointiprosessi etenee? Lue täältä lisää.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti