Skip to main content

Amanuenssi, Lapin keskussairaala Rovaniemi

Lapin upea luonto ja rauha tarjoaa vastapainoa työlle. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Täällä on turvallista elää ja tilaa hengittää. Kuuntele sydämesi ääntä - tule amanuenssiksi Lappiin!

Lapin hyvinvointialueelle haetaan amanuensseja aikavälille 2.12.2024 - 26.1.2025.

Haettavat erikoisalat ovat akuuttilääketiede, aikuispsykiatria, anestesia, kirurgia, naistentaudit, lastentaudit ja sisätaudit.

Amanuenssuurit sijoittuvat Rovaniemelle Lapin keskussairaalaan. Aikuispsykiatrian amanuenssuuri on kuitenkin muista poiketen mahdollista suorittaa myös Kemin psykiatrisella osastolla. Amanuenssuurin kesto on 2 viikkoa - 2 kuukautta.

Amanuenssina sinun on mahdollista päästä kehittämään omaa osaamistasi kannustavassa työympäristössä. Amanuenssin toimenkuva riippuu erikoisalasta, kurssisuorituksista ja opiskelijan valmiuksista. Huolehdimme perehdytyksestäsi ja ohjauksestasi koko työjaksosi ajan. Meiltä saat tarvittaessa myös apua asunnon löytämisessä!

Edellytämme, että hakijalla on suoritettuna ennen amanuenssuurin aloitusta vähintään kahden ja puolen vuoden lääketieteelliset opinnot. Suositeltavaa myös on, että haettavan erikoisalan opinnot ovat suoritettuna ennen amanuenssuuria.

Mikäli äidinkielesi on jokin muu kuin suomen kieli ja olet suorittanut opinnot ulkomailla, liitäthän hakemukseesi Valviran oikeaksi todistamat tutkintotodistukset sekä virallisen kielitodistuksen. Vaadimme vähintään keskitason osaamista suomen kielestä.

Palkkaus- ja palvelusuhteen ehdot määräytyvät lääkärisopimuksen mukaan.
Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Vie osaamisesi uudelle tasolle ja hae tehtävää sähköisellä lomakkeella Kuntarekry-palvelussa 15.9.2024 klo 15:00 mennessä!

Jätä hakemus: https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/617908/fi_FI
Yhteystiedot: Rekrytointiasiantuntija Karoliina Myllykylä
[email protected]
Työpaikan osoite:
Palkkaus: LS:n mukaan
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 15.09.2024 12:00
Ilmoitus jätetty: 26.08.2024 15:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 76e93692-dc54-4c54-b2e5-a10bbb1f4357

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti