Skip to main content

Ammatillinen kuntoutusohjaaja

Etsitkö merkityksellistä työtä ammatillisessa kuntoutuksessa? - Olet lämpimästi tervetullut Coronarialle!

Ammatillisena kuntoutusohjaajana työskentelet ensisijaisesti työllistymistä edistävässä ammatillisessa kuntoutuksessa eli TEAK:issa. TEAK on Kelan 16–64-vuotiaille työikäisille suunnattu kuntoutusmuoto. Kartoitat asiakkaan opiskelu- ja työhistoriaa, osaamista, työelämävalmiuksia sekä ammatillisia kiinnostuksen kohteita ja pohdit ammatillisia jatkopolkuja yhdessä asiakkaan kanssa. Toimit asiakkaan omaohjaajana ja viet asiakkaan ammatillista suunnittelua eteenpäin. Teet työssäsi tiivistä yhteistyötä työnantajakentän, oppilaitosten sekä muun verkoston kanssa. Työ on luonteeltaan liikkuvaa, koska asiakastyötä tehdään asiakkaan toimintaympäristöissä.

Työsi tukena on Mikkelin moniammatillinen tiimi. Meillä on yhdessä tekemisen meininki: jaamme osaamista ja tuemme toinen toisiamme. Pääset myös osaksi laajaa, noin 1500 asiantuntijan valtakunnallista verkostoa, joka kehittää aktiivisesti kuntoutuspalveluitamme.

Voit olla koulutukseltasi esimerkiksi kuntoutuksen ohjaaja, sosionomi tai työfysioterapeutti. Kyseessä on määräaikainen sijaisuus 31.12.24 saakka. Toivomme, että voisit aloittaa työskentelyn mahdollisimman pian.

Haluamme, että onnistut työssäsi ja tarjoamme sinulle:

- Huolellisen perehdytyksen sekä esihenkilön vahvan tuen ja ohjauksen.

- Moniammatillisen tiimin tuen sekä yli tuhannen kuntoutusalan asiantuntijan valtakunnallisen verkoston, joka kehittää aktiivisesti kuntoutuspalveluitamme.

- Mahdollisuuden toteuttaa merkityksellistä työtä kuntoutusalalla.

- Viikoittaiset sisäiset koulutukset.

- Lomakertymät ja muut työsuhteen ehdot yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- Soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan tutkintoa (sosionomi, kuntoutuksen ohjaaja, työfysioterapeutti tai muu soveltuva koulutus) sekä Valviran laillistusta.

- Vähintään 10 kk työkokemusta ammatillisesta kuntoutuksesta, tai muusta vastaavasta työikäisten aikuisten ja nuorten työelämään tai opintoihin ohjaavasta työstä.

- Ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

- Riittäviä it-taitoja, jotta kirjalliset tehtävät sujuvat jouhevasti. Käytössämme on helppokäyttöinen asiakastietojärjestelmä, jonka käyttöön perehdytämme.

- Tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa, sillä asiakkaidemme turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää.

Työpaikka on haettavissa Coronarian rekrytointisivuston kautta osoitteessa: [https://ats.talentadore.com/apply/ammatillinen-kuntoutusohjaaja/ZvreWe](https://ats.talentadore.com/apply/kuntoutusohjaaja/ZvreWe)

Huomioithan, että käsittelemme saapuneita hakemuksia jo hakuajan aikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Heräsikö kysyttävää? Lisätietoa tehtävästä saat sähköpostitse osoitteesta [email protected].

Coronaria

[Coronaria](https://eur01.safelinks.protection.outlook.com/?url=https%3A%2F%2Fwww.co...) on 100 % suomalainen terveys- ja hyvinvointipalveluihin erikoistunut konserni. Alusta saakka meitä on ohjannut halu haastaa vallitsevat toimintamallit ja tuottaa terveydenhuollon ja hyvinvoinnin palveluita, josta hyötyvät kaikki: asiakkaat saavat parempaa hoitoa, henkilöstö voi paremmin ja yhteiskunta säästää rahaa.

Meille ihmisestä huolehtiminen ja terveyden edistäminen ovat tärkeimmät lähtökohdat terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottamisessa. Tuotamme monipuolisesti perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palveluita. Toimintamme on ISO 9001 laatusertifikaatin mukaisia.

Meitä coronarialaisia on jo 4550 ja liikevaihtomme oli vuonna 2022 noin 358 miljoonaa euroa. Olemme Suomen 5. suurin terveys- ja hyvinvointialan yritys. Coronaria on osa [Cor Group -konsernia](https://eur01.safelinks.protection.outlook.com/?url=https%3A%2F%2Fcor.fi...), johon kuuluvat muun muassa Silmäasema, Kuntokeskus Liikku, TerveMedia, Professio, Mectalent ja Labquality.

Sähköposti: [email protected] Sijainti: Porrassalmenkatu 20, 50100 Mikkeli

Jätä hakemus: https://ats.talentadore.com/apply/ammatillinen-kuntoutusohjaaja/ZvreWe
Työpaikan osoite: Porrassalmenkatu 20, 50100
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 03.08.2024 21:00
Ilmoitus jätetty: 11.07.2024 13:28
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 7c5dbaad-2021-453c-af1f-101999812f83

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Coronaria vaikuttavuus

Coronaria synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen fyysiseen terveyteen ja työpaikkojen luomiseen, luokissa Terveys ja Yhteiskunta.

Coronaria synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Coronaria

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Coronaria Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ammatillinen kuntoutusohjaaja

Coronaria
Mikkeli
Etelä-Savo
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 11.07.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti