Skip to main content

Apulaiskaupunginjohtajan assistentti, kasvatus ja oppiminen

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Yhteiset palvelut
Kasvatuksen ja oppimisen toimiala, Silkkitehtaantie 5 C, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.01.2025 alkaen tai aloitus sopimuksen mukaan.

Haemme apulaiskaupunginjohtajallemme oma-aloitteista assistenttia!

Kasvatuksen ja oppimisen toimialalla on avoinna apulaiskaupunginjohtajan assistentin paikka. Tarjolla on todellinen näköalapaikka lähes 6000 hengen organisaation sekä Vantaan lasten ja nuorten laadukkaan kasvatuksen ja oppimisen johtamiseen.

Mistä päiväsi koostuvat?

Toimit apulaiskaupunginjohtajan työn tukena huolehtien hänen ajankäytöstään ja työn suunnittelusta luoden edellytyksiä työssä onnistumiselle. Proaktiivisella otteellasi osaat ennakoida ja priorisoida tärkeimmille asioille tilaa kalenteriin.  

Toimit apulaiskaupunginjohtajan edustajana sekä sisäisesti että ulkoisesti; varmistat asioiden oikea-aikaisen etenemisen ja ohjaat yhteydenottoja tarvittaessa eteenpäin.   

Työsi sisältää myös vaativia järjestelytehtäviä. Organisoit erilaisia tapahtumia ja seminaareja. Lisäksi huolehdit matkajärjestelyistä, laskuista, kokousmuistioista ja muista perinteisistä assistenttipalveluista. Valmistelet apulaiskaupunginjohtajan viranhaltijapäätökset.  

Toimit avainroolissa toimialan johtoryhmän tukena ja vastaat johtoryhmän kokousten järjestelyistä ja vuosikellon rakentamisesta. Osallistut johtoryhmän kokouksiin ja muuhun johtoryhmän toimintaan.  

Tehtävässäsi keräät ja analysoit tietoa eri lähteistä ja työstät niiden pohjalta puheenvuoroja ja esityksiä apulaiskaupunginjohtajalle. 

Päivittäinen työparisi on apulaiskaupunginjohtaja, mutta hallinnollisena esihenkilönäsi toimii hallintopäällikkö. Saat vertaistukea muilta toimialan johdon assistenteilta.  

Etsimämme henkilön tunnusmerkit

  • Työskentelytapaasi kuvastaa parhaiten oma-aloitteisuus ja erinomaiset organisointitaidot.  
  • Osaat johtaa itseäsi, etkä säikähdä, vaikka sinulla on lukuisia asioita samanaikaisesti meneillään.
  • Osaat toimia proaktiivisesti, ennakoida ja priorisoida hyvissä ajoin.
  • Osaat varmistaa asioiden sujuvuuden silloinkin, kun suunnitelmat muuttuvat lennossa.
  • Olet tottunut toimimaan hybridityöympäristössä ja hallitset virtuaalisen yhteistyön perustaidot ja ohjelmat. M365:n uusimmat sovellukset ovat sinulle tuttuja.
  • Olet hyvä ja selkeä viestijä. Onnistuaksesi tässä tehtävässä tarvitset hyvää suomen- ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa.
  • Perinteisen assistentin työn lisäksi kykenet koostamaan apulaiskaupunginjohtajalle myös esitysmateriaaleja ja puheenvuoroja. 
  • Aito kiinnostus toimialaa kohtaan, analyyttisyys, tarkkuus yksityiskohdissa sekä kyky nähdä isoja kokonaisuuksia auttavat sinua menestymään tässä tehtävässä. 

Miten rekrytointi etenee?

Hakuajan päätyttyä kutsumme jatkoon menevät hakijat videohaastattelukierrokselle. Osa hakijoista etenee ensimmäiseltä haastattelukierrokselta yksilöhaastatteluihin. Yksilöhaastattelut pidetään alustavan aikataulun mukaan 8.11. ja 11.11.

Vantaalla viihtyy varmasti

Vantaan kaupungilla työskentelee noin 8150 eri alojen osaajaa, jotka rakentavat yhdessä toimivaa kaupunkia ja sujuvaa arkea Vantaalla asuville, työskenteleville ja vieraileville.

Meillä pääset tekemään monipuolisia ja mielenkiintoisia töitä sekä kehittämään työtäsi ja osaamistasi. Vantaalla on avoin ja rento, yhdenvertaisuuteen perustuva ilmapiiri sekä esihenkilön ja työyhteisön tuki työssäsi. Olemme vastuullinen ja turvallinen työnantaja. Vantaa on hyvin johdettu kaupunki ja edelläkävijä kuntapalvelujen kehittämisessä.
 
Vantaalla on hyvät kulkuyhteydet niin kunnan sisällä kuin lähikuntiin. Työnantaja tukee hyvinvointiasi esimerkiksi liikunta-, hyvinvointi- ja kulttuuriedulla, työmatkaedulla ja lounasedulla. Tuemme henkilöstön hyvinvointia mahdollistamalla ja tukemalla liikunnallista elämäntapaa. Kaupungin työntekijät voivat hyödyntää mm. uimahallien, kuntosalien ja ryhmäliikunnan sekä hierontayritysten etuhintaisia palveluja. Lisäksi tarjolla on usein myös alennushintaisia lippuja kulttuuritapahtumiin.

Jos jäit vielä pohtimaan, mitä Vantaalla on sinulle tarjottavaa, käy verkkosivuillamme lukemassa lisää syitä valita Vantaa.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Soveltuva korkeakoulututkinto
Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Erinomainen suomen ja englannin kielen taito

Luemme eduksi: 

  • kokemus kunnallishallinnosta 
  • aiempi työkokemus ylimmän johdon assistenttina
  • muu kielitaito.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 3280,00
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen
Palvelusuhteen muoto: Työsuhde
Työaika: 36 h 15 min/viikko 

Yhteystiedot:

Hallintopäällikkö
Hanna-Kaisa Ellonen
p. 050 312 1592
[email protected]
Hanna-Kaisa on tavoitettavissa ti 22.10. kello 15-16

Apulaiskaupunginjohtaja Katri Kalske on tavoitettavissa lisätietoja varten pe 18.10 kello 13-14,
puh. 040 620 5080.


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esihenkilötyötämme. Meille Vantaan kaupungilla on tärkeää työyhteisön tasa-arvoisuus ja yhdenvertaisuus. Toivomme saavamme hakemuksia erilaisilta taustoilta olevilta henkilöiltä, kuten eri-ikäisiltä, eri sukupuolta olevilta ja erilaisista kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvilta.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika alkaa: 14.10.2024 12:00Hakuaika päättyy: 28.10.2024 16:00

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Apulaiskaupunginjohtajan assistentti, kasvatus ja oppiminen

Vantaa
Vakituinen, Kokopäiväinen, Hybridityö

Julkaistu 14.10.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti