Skip to main content

Apulaismyymäläpäällikkö

"On ihanaa tulla kotiin!" ja "Töissä pitää olla hauskaa" - Näin me ajattelemme Hemtexillä.

Haemme nyt aktiivista ja myyntiorientoitunutta apulaismyymäläpäällikköä uuteen avattavaan Hansan myymäläämme Turkuun. Uskomme, että olet etsimämme henkilö, jos nautit asiakkaiden kohtaamisesta ja haluat antaa heille mahtavia ostokokemuksia, inspiraatiota sekä uusia ideoita.

Apulaismyymäläpäällikkönä tehtävänäsi on kehittää ja tukea myyntityötä myymälässä niin, että asiakas on aina keskipisteenä ja jokainen työntekijä pystyy kehittämään omia vahvuuksiaan. Toimit myymäläpäällikön oikeana kätenä ja vastaat myymälän toiminnasta myymäläpäällikön poissa ollessa.

Jotta viihdyt meillä, sinun tulee olla idearikas ja ratkaisukeskeinen. Osaat kuunnella muita ja työskennellä aktiivisesti tiimin vetäjänä. Haluat kehittyä oman alasi spesialistiksi ja nautit oman työsi tuloksen seuraamisesta. Olet joustava ja viihdyt hetkittäin nopeatempoisessa työilmapiirissä, jossa vaaditaan oma-aloitteisuutta ja itsenäistä vastuunkantoa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vankkaa myynti- ja asiakaspalvelukokemusta kaupan alalta ja kokemusta myyntityön johtamisesta tai esihenkilönä työskentelystä. Lisäksi omaat jo aiempaa kokemusta konseptin parissa työskentelystä ja olet kollegoidesi tavoin kiinnostunut ottamaan vastuuta myymälän visuaalisen ilmeen ylläpidosta ja esillepanoista.

Tarjoamme asiakaskohtaamisia energisessä ja inspiroivassa ympäristössä sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen ja hyvät henkilöstöedut.

Työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen vähintään 25 tuntia viikossa. Työn aloittamisajankohta on 20.11.2024 tai sopimuksen mukaan.

Mikäli sinulla on kysyttävää paikasta, voit olla yhteydessä: HR Specialist Annina Palasvirta 0207989400. Olet tervetullut jättämään hakemuksesi saman tien tai viimeistään 27.10.2024 mennessä http://ura.hemtex.fi kautta.

Jätä hakemus: http://ura.hemtex.fi
Yhteystiedot: HR Specialist Annina Palasvirta 0207989400.
Työpaikan osoite: Eerikinkatu 15, 20100 Turku
Palkkaus: Kaupan TES
Työ alkaa: 20.11.2024
Työaika: Osa-aikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 27.10.2024 21:59
Ilmoitus jätetty: 10.10.2024 10:13
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: e9731a34-8dcf-4659-996f-10cda1bba20e

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti