Skip to main content

Apulaisosastonhoitaja, Vuodeosasto Paimio

Tule joukkuepelaajaksi nuorekkaaseen ja tulevaisuusorientoituneeseen Tyks sairaalapalveluiden yleislääketieteen ja kuntoutuksen keskisten osastopalveluiden hoitotyön johdon tiimiimme!

Haluatko vastata moniammatillisesta Varhan strategian ja arvojen mukaisesta sairaalaosaston päivittäisestä hoitotyön johtamisesta ja organisoinnista sekä hoitohenkilöstöstä yhdessä osastonhoitajan kanssa? Jos vastasit kyllä, saatat olla Paimion osastopalveluiden apulaisosastonhoitajan tehtävään etsimämme henkilö. Apulaisosastonhoitajan sijaisuus ajalla 2.9-31.12.2024.

Apulaisosastonhoitaja toimii yhteistyössä osastopalveluiden muun johdon kanssa yksikön lähiesihenkilönä vastaten osaltaan yksikön henkilöstöjohtamisesta, resursseista, viestinnästä, hoitotyön laadusta sekä potilas- ja työturvallisuudesta. Hän osallistuu prosessien ja hoidon laadun kehittämiseen, toiminnan organisointiin ja tilasuunnitteluun. Apulaisosastonhoitaja tekee monialaista yhteistyötä yksikön yhteistyökumppaneiden kanssa. Myös yksikön talouden seuranta, hankintojen valmistelu ja rekrytoinnit kuuluvat apulaisosastonhoitajan työtehtäviin. Työajasta puolet koostuu kliinisestä hoitotyöstä.

Paimion osasto on 20-paikkainen yleislääketieteen osasto. Potilaat tulevat osastolle suoraan päivystyksestä tai jatkohoitoon erikoissairaanhoidosta, joten potilasvaihtuvuus on suurta.

Osastolla hoidetaan potilaita työikäisistä ikäihmisiin, joita onkin valta osa potilaista. Ikääntyneiden hoitotyön tuntemuksesta onkin siis apua tässä tehtävässä. Osastolla toteutetaan saattohoitoa, jonka lisäksi hoidamme erilaisista leikkauksista toipuvia, AVH-kuntoutujia ym. Pääsetkin siis toteuttamaan ammattitaitoasi hyvin laaja-alaisesti. Jatkossa osasto profiloituu kuntotutukseen, jonka kehittämistyöhön pääset osallistumaan.

Osaston fyysiset tilat sijaitsevat Paimion terveysasemalla. Paimioon on hyvät kulkuyhteydet mm. Turusta. Lisäksi terveyskeskuksella on tarjolla ilmaiset parkkipaikat.

Apulaisosastonhoitajan tehtävässä korostuvat erinomaiset yhteistyö- ja verkostoitumistaidot sekä itsensä ja oman työnsä johtamisen taidot. Joskus hektisissäkin päivissä oman työn priorisointitaidot ovat ehdoton edellytys työssä onnistumiselle. Johtamis- ja kehittämisosaaminen sekä halukkuus uudistaa toimintaa ja innovoida tukevat onnistumista vaativassa mutta antoisassa apulaisosastonhoitajan tehtävässä. Sairaalapalveluiden toiminta-alueen tuntemus helpottaa tehtävän haltuunottoa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä johtamaan omaa yksikköä osastonhoitajan työparina ja kehittämään sen laatua moniammatillisessa työyhteisössä. Pääset mukaan Tyks sairaalapalveluiden laajaan ja kehittämisorientoituneeseen asiantuntijoiden verkostoon. Olemme kehittymismyönteinen, avoin ja kuunteleva työpaikka.

Kelpoisuusvaatimuksena on korkeakoulututkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen laillistus tai aikaisempi hyväksytty osastonhoitajan pätevyys tai alan aikaisempi opistoasteen tutkinto täydennettyinä riittävillä johtamisen tai hallinnon opinnoilla.

Varhan työntekijöille tarjotaan hyvinvoinnin edistämiseksi Smartum -etua liikuntaan, hyvinvointiin, kulttuuriin tai työmatkoihin. Vuonna 2024 etu on 250 euroa.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

1.1.2024 lukien tehtävään valitun on esitettävä itseään koskeva lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote.

Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.


Lisätietoja

http://varha.fi

Yhteystiedot

Heidi Holmqvist, osastonhoitaja, [email protected], puh. 050 324 7660

Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti