Skip to main content

Apulaisravintolapäällikkö / Ravintola Brasa

Haemme asiakasyrityksellemme Olo Collectionille apulaisravintolapäällikköä Ravintola Brasaan Helsinkiin. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen, ja työt alkavat sopimuksen mukaan syksyllä. Tehtävän palkka on neuvoteltavissa huomioiden aiempi kokemuksesi. Valittu henkilö työllistyy suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen.

Apulaisravintolapäällikkönä toimit ravintolapäällikön oikeana kätenä. Osallistut ravintolan operatiiviseen toimintaan ja sen ohjaamiseen esimerkiksi organisoimalla, tiimiä johtamalla ja perehdyttämällä. Vastaat osaltasi onnistuneesta työntekijä- ja asiakaskokemuksesta.

Parhaat valmiudet tehtävään antavat aikaisempi työkokemus ravintola-alan esihenkilötehtävistä, erinomaiset sosiaaliset - ja organisointitaidot sekä sujuva suomen ja englannin kielen taito. Hakemamme henkilö ymmärtää asiakaspalvelun merkityksen ja ravintolan talousasioiden perusteita sekä omaa ratkaisukeskeisen ja tavoitteellisen työotteen.

Brasassa on grilli aina kuumana, mutta todellinen lämpö syntyy ihmisistä – omasta jengistämme ja asiakkaistamme. Brasan avotuli roihuaa Helsingin sydämessä Senaatintorin historiallisessa miljöössä, ja makuelämykset rakentuvat suoraan laitumilta, syvästä merestä ja mehevästä maasta. Tutustu ravintolaan tarkemmin: www.brasa.fi

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi Osuman nettisivuilla olevalla lomakkeella tai kysy lisätietoja. Haastattelemme jo hakuaikana.

Lisätietoja rekrytoinnista antaa: Mira Hallikainen, p. 050 4350 210, [email protected]

Jätä hakemus: http://osuma.likeit.fi/apply/32678752
Työpaikan osoite: 00170
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 16.07.2024 20:59
Ilmoitus jätetty: 03.07.2024 16:48
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: f62ad521-0a24-45af-96fd-205767d4e923

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti