Skip to main content

Apulaisylilääkäri, lastenneurologia, Tampere

Lastentautien vastuualueella hoidamme alle 18-vuotiaita lapsia ja nuoria, jotka tarvitsevat somaattista erikois-sairaanhoitoa. Vastuualueeseemme kuuluvat lastenneurologian, lastenkirurgian ja perinnöllisyyslääketieteen erikoisalat, ja kaikki yksikkömme sijaitsevat Tays Keskussairaalan kampuksella.

Apulaisylilääkärinä tehtäviisi kuuluu potilastyö lastenneurologian yksikössä. Lisäksi tehtävänäsi on yksikön toiminnan ja lastenneurologian erikoisalan kehittäminen yhteistyössä eri ammattiryhmien kanssa turvallisen ja laadukkaan asiakaspalvelun varmistamiseksi. Työhösi sisältyy myös muita hallinnollisia tehtäviä. Sairaalamme on opetussairaala, joten osallistut myös erikoistuvien lääkäreiden koulutukseen.

Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja ammatillisesti haastavan työn sekä kehittämismyönteisen ja motivoituneen työyhteisön
- mahdollisuuden osallistua työn ja toiminnan kehittämiseen
- Pirkanmaan hyvinvointialue tarjoaa työnantajana monipuoliset työsuhde-edut, kuten esimerkiksi vuosittaisen Epassi-edun, tyhy-toimintaa, Virkisty Vapaalla ry:n toiminnan sekä työterveyshuollon.

Eduksi katsomme tutkimusaktiivisuuden sekä kokemuksen yliopistosairaalassa työskentelystä. Arvostamme yhteistyökykyä ja kehittämisaktiivisuutta sekä halua ammatilliseen kehittymiseen muuttuvassa toimintaympäristössä. Virassa on päivystysmahdollisuus. Kelpoisuusehtona on lasten neurologian erikoislääkärin tutkinto.

Aloitusajankohta tehtävässä on sovittavissa ja kyseessä on kokoaikatyö, johon sisältyy päivystysmahdollisuus. Koeajan kesto on kuusi kuukautta. Sinun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastasi kuukauden sisällä työn aloittamisesta, ja työhöntulotarkastus tehdään työterveydessämme. Sinulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja ja 55 §:n mukainen hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys. Alaikäisten kanssa työskentelemään valittavan henkilön tulee esittää nähtäväksi rikosrekisterilain 6 § 2 mom. tarkoittama rikosrekisteriote.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jätä hakemus Kuntarekryssä.

Jätä hakemus: https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/Pirha-01-2123-24/fi_FI
Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa (ajalla 5.-9.8.) vastuualuejohtaja Päivi Leikkola, 044 472 2991 ja (ajalla 24.-28.6. ja 5.-9.8.) ylilääkäri Outi Saarenpää-Heikkilä, 044 472 8189. Sähköpostit ovat muotoa [email protected].

Tiedustelut hakemiseen liittyen voit lähettää meille sähköpostilla [email protected].
Työpaikan osoite:
Palkkaus: Kysyttävää palkkauksesta? Vastamme mielellämme niihin, otathan yhteyttä lisätietojen antajiin.
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 09.08.2024 20:59
Ilmoitus jätetty: 20.06.2024 08:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 2366c8e9-b331-4e88-acc7-9b7a180676cd

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti