Skip to main content

Area Growth Lead, Pohjanmaa

Greenstepin kasvun jatkuessa etsimme nyt asiantuntijataustalla olevaa Area Growth Leadia vastaamaan Pohjanmaan alueellisesta myynnistä ja näkyvyydestä sekä Vaasan toimiston henkilöstön viihtyvyydestä.

Tässä tehtävässä tulet toimimaan uusasiakashankinnan tehtävissä paikallista näkyvyyttä vankistaen tasaisesti kasvavassa yrityksessä. Lisäksi huolehdit paikallisten asiakkaidemme tyytyväisyydestä. Olemme asiakkaidemme kokonaisvaltainen kasvukumppani ja palveluvalikoimamme kattaa kaiken analytiikasta ja ERP-ratkaisuista taloushallintoon, talousjohtoon ja HR-kenttään. Etsimme sinua, joka innostut myynnistä ja haluat olla osaltasi tukemassa asiakkaitamme ja henkilöstöämme heidän kasvutaipaleellaan. Lue lisää alta ja hae jo tänään!

 

Area Growth Lead-tehtävässä tulet toimimaan avainroolissa Pohjanmaan alueen kasvun ja näkyvyyden takaamisessa. Verkostoituminen Vaasan, Seinäjoen ja Pietarsaaren alueella on sinulle luontevaa, etkä epäröi tuoda omaa panostasi kasvuumme alueellisen myynnin, uusasiakashankinnan sekä sidosryhmäyhteistyön kautta. Nautit vastuullisesta ja myynnillisestä roolista, jossa pääset tekemään merkityksellistä työtä, tukemalla asiakkaidemme menestystä. Lisäksi inspiroidut ihmisistä ja haluat varmistaa Vaasan toimiston kivan ilmapiirin.

Valittavalta henkilöltä toivomme kokemustaustaa joltain Greenstepin palvelualueelta tai Business-to-Business -myynnin parista. Eduksi katsotaan erityisesti kokemus yhtiöiden talouden saralta. Ethän kuitenkaan epäröi jättää hakemustasi, vaikka aiempi kokemus ei aivan täyttäisi toiveitamme. Tässä tehtävässä työskentelet Greenstepin laajan palvelutarjoaman myynnissä ja pyrit aktiivisesti kartoittamaan uusien asiakkaiden tarpeita ja ratkaisuja menestykseen. Tehtävässä onnistuminen edellyttää ennakkoluulotonta, rohkeaa ja toimeen tarttuvaa asennetta sekä hyviä yhteistyötaitoja

Keskeisenä palveluvalikoimaamme kuuluu talous- ja palkkahallinnon palvelut, Suomessa meillä onkin huima 220 taloushallinnon- ja lähes sadan palkkahallinnon asiantuntijan tiimi! Näiden lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu muun muassa talousjohdon-, HR:n-, ja vastuullisuuden palvelut ja näiden kaikkien palveluiden asiantuntijoita meiltä löytyy alueellisesti myös Pohjanmaalta Vaasan ja Seinäjoen toimistoilta. Greenstepillä myynti on joukkuelaji ja uskomme yhdessä onnistumiseen. Tehtävässä sinua tukee niin asiantunteva myyntitiimi kuin koko Greenstepin asiantuntijajoukko ja sparrailuapua löytyy aina, myös paikallisesti.

Mitä toivomme sinulta?

  • Greenstepin toiminnan ytimessä ovat taloushallinnon laajat palvelut, ymmärrys palveluvalikoimastamme ja taloushallinnon eri rooleista auttavat tehtävässä onnistumista.
  • Aiempaa kokemusta ja näyttöjä menestyksekkäästä myynnistä, asiakkuudenhallinnasta ja asiakasrajapinnassa toimimisesta. 
  • Sujuvaa kommunikointia niin suomeksi kuin englanniksi, myös ruotsin kielen taito on eduksi menestyksekkäässä tehtävän hoitamisessa.
  • Järjestelmällisyyttä, sinnikkyyttä ja pitkäjänteistä työotetta. 

Etsimme sinua, joka nautit uusista kohtaamisista ja innostut myynnillisistä tavoitteista. Sinulla on kyky kuunnella ja ymmärtää Greenstepin asiakkaita, mutta myös henkilöstöä. Olet tavoitteellinen ja oma-aloitteisella työotteella tartut rohkeasti uusiin tehtäviin. Huolehdit can do -asenteella parhaasta mahdollisesta asiakasyhteistyöstä.

Osaksi Greenstepin lämminhenkistä perheyhtiötä?

Greenstep Oy on vuonna 2010 perustettu perheyhtiö, joka tarjoaa laadukkaita palveluita tukemaan asiakkaidensa liiketoimintaa ja kasvua. Jokainen greenstepiläinen on meille tärkeä ja haluamme mielenkiintoisten tehtävien lisäksi tarjota erinomaiset työsuhteet kaikille. Meillä pääset osaksi työyhteisöä, jossa asiantuntijuus, vastuullisuus ja toisista välittäminen näkyy.

Greensteppiläisenä saat:

vastuitasi ja kokemustasi vastaavan kuukausipalkan, sekä vuosittaisen bonusmallin, joka on sidottu tavoitteiden saavuttamiseen. Palkkauksessa haluamme olla ehdottoman tasapuolisia läpi tiimin ja talon.

Greenstepin Together-bonuksen. Jaamme vuotuisesta liikevoitostamme 10 % tasapuolisesti ja roolista riippumatta kaikille työntekijöillemme.

jatkuvan kehittymisen mahdollisuudet. Kehittymistä tukee erityisesti koulutuspalvelumme Greenstep Academy.

aidosti työstään ja toisistaan välittävän tiimin sekä laajat sisäiset osaajaverkostomme. Koko Greenstepin laajuisesti meitä on jo yli 700 asiantuntijan verkosto! Kasvumme on orgaanista ja toimintaamme sekä arkeamme ohjaa vahvasti yhteinen arvopohjamme.

osasi yrityksessä, joka tekee aktiivisesti yhteiskunnallista hyvää. Vastuullisuus on iso osa Greenstepiä. Vastuullisuusohjelmastamme ja -työstämme voit lukea lisää tästä. 

työnantajan, joka huolehtii työntekijöidensä hyvinvoinnista. Esimerkiksi E-passin edut, vastuullisuustyömme ja ajatustyötä tekeville erikoistunut työterveytemme ovat sinua varten.

Olisitko sinä uusi greenstepiläinen?

Meillä on Suomessa 15 toimipistettä sekä viihtyisät toimistot Virossa, Ruotsissa ja Norjassa, lisäksi toimintaa UK:ssa ja Hollannissa. Asemapaikkasi tässä tehtävässä on ensisijaisesti Vaasa, mutta vastaat myös Seinäjoella sijaitsevan toimistomme myynnin edistämisestä. Tehtävän luonteen vuoksi toivomme sinulta valmiutta pääsääntöiseen lähityöhön Vaasan toimistollamme sekä valmiutta liikkua Pohjanmaan alueella asiakkaiden luo. 

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 3.11.2024. Käymme läpi saapuneita hakemuksia myös hakuajan puitteissa.

Jäikö sinulle jotain kysyttävää?

Roolista sinulle kertoo mieluusti lisää Margit Heiniemi ([email protected]), joka tulee myös tukemaan valittavaa henkilöä tehtävässään onnistumisessa. Margitilla on vankka tausta Greenstepillä Oulun alueen kasvattamisessa ja johtamisessa!

Pääset tutustumaan meihin lisää täällä: https://greenstep.fi/rekrytointi/kulttuuri

Työhön valittavilta tarkistetaan luottotiedot.

#LI-FL1

Greenstep vaikuttavuus

Greenstep synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

Greenstep synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Greenstep

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Greenstep Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Area Growth Lead, Pohjanmaa

Vaasa
Kokopäiväinen
5 - 10 vuotta
Ylempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 11.10.2024

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €
Yrityksen koko: 
500 - 999 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti