Skip to main content

Asbestipurkutyöntekijä

Asbestipurkutyöntekijä haussa

Haemme asiakasyrityksillemme jo aiemmalla kokemuksella varustettua asbestipurkutyöntekijää Keski-Suomen työmaille.

Asbestipurkajana olet luomassa turvallisempia ympäristöjä. Tehtäväsi on poistaa vaarallisia asbestipitoisia materiaaleja vanhoista rakennuksista, jolloin niiden käyttö voi jatkua terveellisissä olosuhteissa. Työ on monipuolista ja vaativaa, mutta samalla erittäin palkitsevaa - tiedät aina, että työlläsi on konkreettinen vaikutus.

Työkohteina voi asbestipurkutyökohteiden lisäksi olla erilaiset saneeraus- ja kokonaispurkutyömaat. Työtehtävät sisältävät esimerkiksi käsinpurkua, piikkausta, jyrsintää, hiontaa sekä timanttiporauksia- ja sahauksia oman osaamisen mukaan. Työmaasta riippuen erilaiset kanto-, raivaus- ja siivoustyöt voivat kuulua myös päivän askareisiin. Työ on keikkatyötä ja keikkojen kestot riippuvat asiakkaidemme tarpeista eli mahdollisuutenasi on myös työskennellä kauttamme useammallakin asiakasyrityksellä työkokemuksesi mukaan.

Merkityksellinen työ
Asbestipurku on paljon muutakin kuin purkamista. Se on ihmisten terveyden ja turvallisuuden varmistamista. Työlläsi vähennät altistumista hengenvaarallisille asbestikuiduille ja autat parantamaan rakennusten sisäilman laatua. Jokainen työpäiväsi tekee maailmasta vähän turvallisemman paikan!

Mitä odotamme sinulta?

Työskentely vaatii voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, abestipurkajan pätevyyttä ja hyväksyttyä lääkärintodistusta. Odotamme sinulta huolellista työskentelyotetta ja turvallisuusohjeiden noudattamista. Työmaat vaihtelevat, ja jokainen kohde tuo mukanaan omat haasteensa, joten työssä on eduksi joustavuus ja ongelmanratkaisutaidot. Työkohteet sijaitsevat eri puolilla Keski-Suomea, joten ajokortti ja mahdollisuus liikkua työmaiden välillä on eduksi. Mahdollisuus reissutöihin katsotaan myös eduksi. Hyvästä fyysisestä kunnosta on myös hyötyä, sillä työ voi olla ajoittain raskaampaa. Aikaisempi kokemus purkutöistä on eduksi.

Mitä tarjoamme sinulle?

Meillä tukenasi on innostunut ja huolehtiva tiimi, jonka tavoitat helposti kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä. Palkkaa maksamme kokemuksesi mukaan, rakennusalan työehtosopimukseen pohjautuen. Työturvallisuus on meille ehdoton prioriteetti. Varmistamme, että sinulla on aina käytössäsi hyvät suojavarusteet. 

Keikkatyö luo vapautta - Se on joustava vaihtoehto, sillä keikkatyöntekijänä voit valita millä ajanjaksolla haluat vastaanottaa työtä ja milloin et. Saat vapauden sovittaa työaikasi yhteen opiskelun, perhe-elämän, lomien tai harrastusten kanssa. Muistathan kuitenkin, että saat palkan vain tehdyistä työtunneista. Keikkatyö on myös monipuolista, kun pääsee näkemään erilaisia työmaita ja tekemään erilaisia työtehtäviä. Lisäksi verkostoitumisen näkökulmasta uusien henkilöiden tapaaminen työmailla on plussaa mahdollisen urasi kannalta. Hyvillä tekijöillä on kuitenkin mahdollisuus työllistyä pidemmäksikin aikaa!

Kiinnostuitko?

Jos haluat olla osa tiimiä, joka tekee arvokasta työtä ja vaikuttaa ihmisten hyvinvointiin, lähetä hakemuksesi meille jo tänää nettisivustomme kautta! Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi monipuolisilla työmaillamme! Haastattelut aloitetaan jo hakuajalla ja sopivien henkilöiden löydyttyä työt alkavat sopimuksen ja asiakasyrityksiemme tarpeiden mukaisesti.

Yhdellä hakemuksella ja haastattelulla saat ovet auki monipuolisille työmaillemme!

Lisätietoja (arkisin klo 9-16):

Heidi Pulkkinen, HR-konsultti
[email protected] / 045 125 2737

Avainsanat: purkutyöntekijä, purkutyö, raksa, Jyväskylä, Keski-Suomi


Hae työpaikkaa

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Asbestipurkutyöntekijä

Jyväskylä
Laukaa
40950 Muurame
41900 Petäjävesi
41230 Uurainen
Äänekoski
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 07.10.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti