Skip to main content

Kiehtooko kaivinkoneet tai kuormaajat? Nyt olisi paikka avoinna asentajalle Klaukkalassa!

Asiakkaamme on kiinteistönhuollon sekä viher- ja maanrakennuskoneiden maahantuonnin, jälleenmyynnin ja huollon valtakunnallinen toimija. Asentajana pääset huoltamaan ja korjaamaan mm. kaivinkoneita, kuorma-autoja ja kurottajia. Työnkuvaan kuuluu paljon esimerkiksi hydrauliikkaletkujen vaihtoja, moottorikorjauksia ja määräaikaishuoltoja, joten mitä laajemmalla skaalalla raskaan kaluston mekaniikka ja hydrauliikka on hanskassa, sen parempi.

Taustaltasi voit olla esimerkiksi autonasentaja, raskaskalustokorjaaja tai kunnossapitoasentaja, joka ymmärtää moottoritekniikkaa. Koneiden sähköistä ja hydrauliikasta olisi hyvä olla jo jonkin verran ymmärrystä eikä sähkö- ja hydrauliikkakaaviot ole sinulle pelkkää hepreaa. Tärkeintä on kuitenkin hyvä asenne ja aito kiinnostus alaa ja työkoneita kohtaan. Eduksi katsotaan, mikäli sinulla on kertynyt myös ajokokemusta huollettavista koneista.

Hyvälle tekijälle töitä on mahdollisesti tarjolla vakituisestikin. Käytössä on kuukausipalkka mahdollisine lisineen, palkka määräytyy osaamisen mukaan. Viikkotyöaika on 37,5 h ja käytössä on liukuva työaika. Työkielenä on suomi, mutta mm. käytössä olevat diagnostiikkaohjelmat ovat englanninkielisiä, joten tarvitset työssäsi myös teknisen englannin ymmärtämistä.

Olisiko tässä just sulle sopiva duuni?
Jos kiinnostuit, soittele Karolle 040 166 3747 ja jutellaan lisää. Voit myös täyttää hakemuksen ilmoituksesta löytyvästä linkistä tai laittaa vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n sähköpostitse: [email protected].

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Olemme yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin.

Jos tämä paikka ei miellyttänyt, laita avoin hakemus ja kerro millaista työtä haluat. Teemme parhaamme, että löydetään sulle just sun näkönen duuni!

JWD Palvelut - Me välitämme

---

JWD Palvelut on vuonna 2018 perustettu henkilöstöpalvelualan talo, jossa pyrimme luomaan ihmisläheisen kokemuksen heti ensitapaamisella. Hae meille ja anna meille mahdollisuus näyttää sinulle, mitä henkilöstöpalvelu voi parhaimmillaan olla!

Jätä hakemus: http://jwd.likeit.fi/apply/24321813
Työpaikan osoite:
Työ alkaa: Työskentely alkaa mahdollisimman pian
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 19.09.2024 21:00
Ilmoitus jätetty: 05.09.2024 08:22
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: a7ba0ceb-dc9c-4f0b-aadd-b588ec33da41

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Asentaja

JWD Palvelut Oy
30300 Forssa
Parolannummi, 13700 Hattula
12210 Hausjärvi
Hämeenlinna
12700 Loppi
Riihimäki
Tammela
Espoo
Helsinki
Hyvinkää
Järvenpää
Karkkila
02700 Kauniainen
Kerava
Kirkkonummi
Lohja
Mäntsälä
01900 Nurmijärvi
02570 Siuntio
Tuusula
Vantaa
03400 Vihti
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 05.09.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti