Skip to main content

Asiakasneuvojia Postille, Helsinki

Posti on Suomen johtava posti- ja logistiikka-alan palveluyritys. Välitämme niin viestejä, paketteja kuin merkityksiäkin, jopa unelmia - sähköisesti ja fyysisesti. Uudistuvaa Postia rakentaa monipuolinen osaajajoukko postinjakajista digitaalisen liiketoiminnan kehittäjiin ja tekoälyasiantuntijoihin. Isossa talossa mahdollisuuksien kirjo on valtava. Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!

 

Haemme Postin yritys- ja henkilöasiakaspalveluun asiakasneuvojia

Asiakasneuvojana autat asiakkaitamme missä tilanteissa he ikinä tarvitsevatkaan apuamme. Palvelet asiakkaita monikanavaisesti niin puhelimitse (inbound ja outbound), sähköpostitse kuin myös chatin kautta näistä kuitenkin puhelimen ollen olennaisin ja tärkein työvälineesi. Tavoitteenasi on tuottaa erinomaisia asiakaskohtaamisia ja asiakaskokemuksia kartoittamalla asiakkaiden tarpeet ja tarjoamalla heille parhaita ratkaisuja erinomaisia vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisutaitojasi hyödyntäen.

Tämä on mainio tehtävä sinulle, jos sydämesi sykkii asiakaspalvelulle, pidät vaihtelevista työpäivistä ja olet innokas ja rohkea kohtaamaan päivän mittaan erilaisia ihmisiä ja persoonia. Haluat kehittää osaamistasi yhä eteenpäin ja me valmennamme sinua jatkuvasti kaikilla osa-alueilla kohti maailmanluokan asiakaskohtaamisia.

Haemme useita asiakasneuvojia lähestyvään joulusesonkiimme määräaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat 4.11.24 ja työsuhde solmitaan 31.1.2025 asti.

Kyseessä on kokoaikatyö (37,5 h/vko) ja työajat sijoittuvat asiakaspalvelun aukioloaikojen puitteissa ma-pe klo 8-20 ja la klo 8-16. Tehtävästäsi riippuen saatat myös tehdä satunnaisia klo 6 alkavia aamuvuoroja sekä sunnuntaivuoroja. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingissä Ilmalassa.

Palkkaus tehtävässä on 13,78 €/h.

Mitä me etsimme?

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on timanttinen palveluasenne ja aiempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä eri palvelukanavissa, erityisesti puhelinpalvelussa. Asiakkaiden auttaminen on sinulle intohimo eikä hymysi hyydy kiperissäkään tilanteissa. Asiakasneuvojan työssä käytetään useita eri järjestelmiä, joten toivomme sinun olevan erilaisten tietojärjestelmien, sähköisten asiointikanavien ja appien näppärä käyttäjä ja opit uudet järjestelmät nopeasti. Osaat etsiä tietoa eri tiedonhakukanavia pitkin sekä soveltaa hakemaasi tietoa. Lisäksi kaipaamme itsenäistä ja proaktiivista työskentelyotetta, hyvää paineensietokykyä ja kykyä tehdä nopeitakin päätöksiä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taito on ehdottomasti eduksesi!

Miksi meille?

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän yhdellä Suomen suurimmista työnantajista. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja monimuotoinen työyhteisömme edistää työssä viihtymistä, innovaatioita sekä mahdollistaa monimuotoisten asiakkaiden yhä paremman palvelemisen. Meillä ulottuvillasi ovat suuren ja uudistuvan talon monipuoliset mahdollisuudet kehittyä ja kasvaa urallasi eteenpäin. Määräaikaisuuden päätteeksi meillä voi aueta mahdollisuuksia myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen!

Kiinnostuitko?

Mikäli uskot, että sinä olisit etsimämme asiakasneuvoja, niin haluamme kuulla sinusta! Laitathan hakemuksesi linkin kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 13.10.2024 mennessä. Nopeus on valttia, sillä täytämme tehtävät ja suljemme haun heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Rekrytointiprosessimme ensimmäisenä vaiheena on Psycruit-henkilöarviointi, joka lähetetään ensimmäiseen vaiheeseen valituille hakijoille. Arvioinnin tekoon menee noin 10-15 minuuttia ja saat tästä myös palauteraportin suoraan itsellesi.

Rekrytointiprosessi toteutetaan yhteistyössä Biisonin kanssa, jonka kanssa työsuhde solmitaan. Jos haluat lisätietoja tehtävästä, niin olethan yhteydessä Hannamari Ukkoseen, puh. 040 847 8146 tai sähköpostitse [email protected]

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Asiakasneuvojia Postille, Helsinki

Helsinki
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 11.10.2024

Yrityksen koko: 
20 - 49 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti