Skip to main content

Asiakaspalvelupäällikkö Kesprolle Oulun tukkuun

Hakuaika alkaa: 20.08.2024
Hakuaika päättyy: 22.09.2024

Oletko aktiivinen ja kaupallisesti suuntautunut asiakaspalvelutyön ammattilainen? Nautitko esihenkilönä toimimisesta ja saatko ihmiset innostumaan? Et kaihda haasteita ja kykenet työskentelemään paineiden alla. Teet kaikkesi varmistaaksesi hyvän asiakas- ja työntekijäkokemuksen.

Etsimme Kespro Oulun tukkuun vakituiseen työsuhteeseen innokasta ja osaavaa asiakaspalvelupäällikköä tekemään BtoB-kauppaa Foodservice-asiakkaiden kanssa merkityksellisessä ja innostavassa työympäristössä.

Asiakaspalvelupäällikkönä vastaat tukun asiakaskokemuksen ja -tyytyväisyyden kehittämisestä ja että asiakastarpeet ja laatu ohjaavat kaikkea tekemistä tukussa. Vastaat myös Oulun noutotukun valikoimien toteuttamisesta, tuotteiden saatavuudesta sekä noutotukkumyyjien esihenkilönä tukun myyntitoimenpiteistä ja tukun kaupallisesta kehittämisestä.

Tarjoamme sinulle:

  • Näköalapaikan johtavassa foodservice-alan tukkukaupassa
  • Monipuolisen ja haastavan esihenkilötehtävän
  • Mahtavan tiimin johdettavaksi
  • Innostavat ja ammattitaitoiset työkaverit
  • Konsernin laajan tuen ja monipuolisia urapolkuvaihtoehtoja
  • Monipuoliset K-ryhmän henkilökuntaedut

Meitä Kesprolaisia yhdistää innostus kaupan tekemiseen ja positiivinen tekemisen meininki. Meillä pääset toimimaan johtavassa foodservice-alan tukussa. Sinulle on tarjolla lukuisia monimuotoisia urapolkuja kansainvälisessä konsernissa.

Odotamme sinulta:

  • AMK-tasoista koulutusta (esim. tradenomi, restonomi) ja aiempaa kokemusta esihenkilötyöstä
  • Vahvaa kokemusta foodservice-tukkukaupan alalta ja kykyä toimia alan ammattilaisten kanssa
  • Vahvaa kaupallista näkemystä, aitoa asiakaspalveluasennetta sekä halua luoda ylivertainen asiakaskokemus
  • Positiivista ja energistä työotetta
  • Vahvaa tahtoa itsesi ja organisaation tavoitteelliseen kehittämiseen
  • Kykyä johtaa omaa työtä ja innostaa ja inspiroida muita
  • Hyvää yleistä järjestelmä/tietoteknistä osaamista (Ms -office, BW/QS-raportointi, SAPin toimintojen hallinta)
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa

Kespro työnantajana:

Kespro on osa K-ryhmää ja johtava foodservice-alan tukkukauppa Suomessa. Meidän missionamme on tehdä ulkona syömisestä elämyksellisempää, vastuullisempaa ja siten suositumpaa. Asiakkaitamme ovat mm. ravintolat, hotellit, kahvilat, liikenneasemat.

Tehdään hyvä kauppa - tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa Myyntipäällikkö Pentti Toivola puh 0500-635196/ sähköposti [email protected]

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 22.09.2024 oheisen linkin kautta. (Vain oheisen linkin kautta jätetyt hakemukset käsitellään)

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja etenemme rekrytoinnissa sopivan henkilön löydyttyä.

K:laisten kädenjälki näkyy päivittäin miljoonien ihmisten arjessa ja yhteiskunnassa Suomessa, pohjoismaissa ja Baltiassa: miten syömme, liikumme ja asumme vastuullisemmin nyt ja tulevaisuudessa. K:ssa saat ainutlaatuisen monipuoliset mahdollisuudet luoda omannäköisesi ura 40 000 K:laisen yhteisössä, kolmella toimialallamme, kahdeksassa maassa.

K-ryhmä on valittu useasti maailman vastuullisimpien kauppojen joukkoon. Jatkuvasti uudistuva K on edelläkävijä kaupan digitalisoimisessa, kauppakohtaisten valikoimien ja digityökalujen kehittämisessä ja asiakkaan datapohjaisessa palvelemisessa. K:laisilla on käytössään alan edelläkävijän teknologiat ja -työkalut ja työkavereina alan parhaat ammattilaiset - niin kaupoissa kuin toimistoilla.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti