Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Asiantuntija kliinisen tutkimuksen tueksi

Haluatko olla tärkeä osa lääketieteellistä työyhteisöä, tehdä monipuolista ja vaihtelevaa työtä mielenkiintoisessa työympäristössä?

 

Etsimme Meilahden kampuksen yleishallintopalvelujen lähipalvelutiimiin asiantuntijaa 1.10.2024 alkaen kahden vuoden määräaikaiseen tehtävään

 

Asiantuntijana toimit Meilahden kampuksella tiiviissä yhteistyössä HUSin kanssa.

 

Asiantuntijan työhösi kuuluu mm.:

 

  • Helsingin yliopiston ja HUSin tutkimuksen tukiprosessien yhteensovittaminen
  • kliinisen tutkimuksen palveluiden kehittäminen yhteistyössä HUSin kanssa
  • osallistuminen tutkijoiden neuvontaan kliinisen tutkimuksen lupaprosesseissa
  • lakipalveluiden avustaminen sopimusprosesseissa
  • ohjeistuksen laatiminen ja koulutuksen järjestäminen
  • muut työnantajan osoittamat tehtävät

 

 Sinusta

 

Arvostamme kokemusta kliinisestä tutkimuksesta ja hallinnosta, tutkimuslainsäädännön tuntemista sekä soveltuvaa ylempää korkeakoulu tutkintoa.  Olet oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen, hahmotat asioita kokonaisvaltaisesti ja sinulla on aitoa palveluasennetta sekä nautit uusiin haasteisiin tarttumisesta. Sinulla on hyvät organisointikyvyt, tiimityötaidot ja olet sujuva niin suullisessa kuin kirjallisessa ilmaisussasi. Kansainvälisessä toimintaympäristössämme työskentelyn edellytyksenä on myös hyvä englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito sekä ruotsin kielen taito.

 

Mitä me tarjoamme?

 

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen työtehtävän sekä mahdollisuuden kehittää ammattiosaamista monipuolisessa toimintaympäristössä. Asiantuntija työsi tukena on ammattitaitoinen organisaatiomme ja muut yliopiston resurssit. Helsingin yliopistossa huolehdimme hyvinvoinnistasi ja arkesi sujuvuudesta mm. joustavien työaikojen, vuosilomalakia pidempien vuosilomien, kattavan työterveyshuollon, kattavien osaamisen kehittämisen mahdollisuuksien sekä edullisten ja monipuolisten Unisportin liikuntapalveluiden avulla. Meille on tärkeää, että työ mahdollistaa jouston sekä työn ja vapaa-ajan helpon yhteensovittamisen. Pidämme samalla myös tärkeänä ylläpitää työn yhteisöllisyyttä riittävillä kohtaamisilla työpaikalla ja teemme näin ollen joustavasti etä-, hybridi- ja lähityötä. Lähityöpisteesi sijaitsee Meilahden kampuksella. Tehtävä on määräaikainen ja kesto on kaksi vuotta. Palkka tehtävässä on 3 900 - 4 500 €/kk kokemuksesta ja osaamisestasi riippuen.

 

Kiinnostuitko?

 

Jätähän hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme "Hae nyt" -linkistä 11.9.2024 mennessä. Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevia sisäisiä hakijoita pyydetään jättämään hakemuksensa SAP Fiori -portaalissa. On mahdollista, että pyydämme hakijoita haastatteluun jo hakuajan kuluessa. 

 

Helsingin yliopisto toivoo hakijoita monipuolisesti eri sukupuolten edustajista, kieli- ja kulttuuritaustoista sekä vähemmistöistä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään kehittämispäällikkö [email protected]  puh 050 349 5494.

 

Lisätietoja Helsingin yliopistosta työnantajana saat käymällä osoitteessa https://www.helsinki.fi/fi/tutustu-meihin/ura-ja-avoimet-tyopaikat

 

Tervetuloa joukkoomme!

 

Yliopiston organisaatiossa tämä tehtävä sijoittuu yliopistopalveluiden yleishallinnon toimialalle. Yleishallinto osana yliopistopalveluiden 1200 hengen asiantuntijaorganisaatiota työskentelee koko yliopiston hyväksi. Yleishallinto vastaa päätöksenteon tukipalveluista, yliopiston hankintatoimen ja turvallisuuden kehittämisestä ja seurannasta, asiakirjahallinnosta ja arkistotoimesta sekä sihteeri- ja toimistopalveluista.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Asiantuntija kliinisen tutkimuksen tueksi

Helsinki
Määräaikainen ja projektityö, Hybridityö

Julkaistu 12.09.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti