Skip to main content

Automaatioasentaja Arlalle Sipooseen

Haemme Sipoon meijerille kunnossapitoon automaatioasentajaa vakituiseen työsuhteeseen.Rekrytoinnin hoitaa Barona, mutta vakituinen työsuhde solmitaan suoraan Arla Oy:n kirjoille.

Arla Oy on paikallinen meijerialan suunnannäyttäjä ja osa maidontuottajien omistamaa kansainvälistä Arla Foodsia. 400 suomalaista maidontuottajaamme sijaitsevat kaikkialla Suomessa aina Kolarista Ylivieskaan ja Inkooseen. Olemme reilu ja rehti kumppani niin tuottajille, asiakkaille kuin henkilöstölle. Tarjoamme luonnollisia makuja ja innovatiivisia tuotteita Suomesta sekä maailmalta päivän jokaiseen hetkeen. Suomessa meitä työskentelee noin 400 henkilöä, toimitusketjusta markkinointiin ja tuotekehityksestä logistiikkaan.

Haemme Sipoon meijerille kunnossapitoon automaatioasentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Kunnossapito-organisaatio palvelee Sipoon meijerin tuotantolaitosta, joka on käynnissä viikon jokaisena päivänä. Tuotannossamme pakataan maitoa sekä valmistetaan maitopohjaisia tuotteita kuten jogurttia ruoanlaittotuotteita, voita, viiliä ja rahkaa.

Vastaat yhdessä muun tiimin kanssa prosessilaitteistojen automaatiovikojen selvityksestä sekä instrumenttien vianselvityksestä ja vaihdoista. Varmistat tehtaan prosessin toimivuuden instrumentoinnin osalta ja osallistut instrumenttien kalibrointeihin ennakkohuoltosuunnitelman mukaisesti. Tulkitset PI-kaavioita. Varmistat oikeellisen dokumenttien hallinnan ja laadit tarvittaessa ohjeita. Tarvittaessa voit osallistua eri kone- ja laiteinvestointiprojekteihin sekä tukea projektipäällikköä laiteinstrumentointien asiantuntijana. Teet päivittäin töitä muiden kunnossapitokollegojen ja tuotannon tiimien kanssa. Edistät jatkuvan kehittämisen periaatteita; puutut havaittuihin epäkohtiin ja käynnistät korjaavat toimenpiteet, kun mahdollista.

Vastaat liiketoiminnan tarpeisiin tekemällä yhteistyötä ja ongelmanratkaisua kunnossapidon, tuotannon, IT:n ja muiden sidosryhmien kanssa. Olet mukana kehittämässä IT- ja automaatioympäristöä. Olet mukana seisokkien valmistelussa, työnsuunnittelussa ja asennusvalvonnassa sekä käytettävyyden kehitystyössä.

Työtäsi ohjaavat tuotantolaitoksemme yhteiset tavoitteet ja Arlan arvot; varmistat elintarviketurvallisuuden, huomioit ympäristönäkökulman ja vastuullisuuden; kunnioitat työympäristöä ja olet hyvä työkaveri.

Vuorokierto on 12-tuntinen ( 2x aamu 2x yö ja 6 vapaata) Työskentelet osana viisihenkistä automaatiotiimiä. Osallistumista edellytetään huoltoseisokkeihin ja -viikonloppuihin, joita on n. 3–5 kertaa vuodessa.

TOIVOMME SINULTA

· Turvallisuuslähtöistä ajattelua ja huolellisia työskentelytapoja

· Joko soveltuvaa tutkintoa (automaatio-/ instrumenttiasentajan tutkinto, kunnossapidon ammattitutkinto) tai vaihtoehtoisesti työn kautta hankittua asiantuntemusta

· Aikaisempaa kokemusta teollisuuden kunnossapitotöistä vähintään kahden vuoden ajalta

· Sujuvaa suomen ja kohtuullista englannin kielen taitoa

· Sähkökuvien lukutaitoa

· Oppimisintoa ja oma-aloitteisuutta

Työskentely edellyttää hygieniapassia ja sähkötyöturvallisuuskorttia, joiden hankkimisessa tarvittaessa avustamme.

Eduksesi on, jos kunnossapidon tietojärjestelmät sekä prosessiteollisuuden ohjausjärjestelmät (DCS/ Logiikka) ja laitteet ovat sinulle aiemman työkokemuksen kautta tuttuja. Kokemus prosessiteollisuudessa työskentelystä ja kunnossapidon tietojärjestelmistä on plussaa. Käytössämme on kunnossapidon toiminnanohjausjärjestelmä Aneo Zero.

Oma auto helpottaa työmatkojen tekoa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan, jossa pääset työskentelemään monien eri sidosryhmien kanssa.

Aloitamme sopivien henkilöiden haastattelut jo hakuprosessin aikana, joten hakemus kannattaa lähettää heti kun voit.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoiva esihenkilö Jari Mertala sähköpostitse ([email protected]).

Hae paikkaa viimeistään 03.11.2024 21:59 mennessä.

Arla Oy

Arla työnantajanaTeemme määrätietoisesti työtä hyvän työilmapiirin ja turvallisen työympäristön eteen. Arla valittiin Urheilugaalassa 2023 Suomen aktiivisimmaksi työpaikaksi! Toimitiloistamme löydät niin kuntosalin kuin uima-altaan sekä aktiiviset työkaverit, joista saat seuraa niin salille, pingisotteluun kuin juoksulenkille. Henkilöstöravintola Inspis kokoaa kollegat maittavan lounaan äärelle ja taukohuoneissa on tarjolla oman talon tuotteita. Työterveys- ja sairaanhoitopalvelut meille tuottaa Mehiläinen. Työpaikkamme on savuton.Arlalla olemme sitoutuneet rakentamaan monimuotoisen, oikeudenmukaisen ja osallistavan työpaikan. Meille inklusiivinen työyhteisö tarkoittaa erilaisuuden hyväksymistä ja tunnistamista osana rikasta työyhteisöä. Erilaisuuden ymmärtämäinen vaikuttaa siihen, miten tunnistamme itsemme ja miten toimimme eri tilanteissa. Rekrytointiprosessissamme pyrimme varmistamaan, että kaikkia hakemuksia käsitellään oikeudenmukaisesti ja tasapuolisesti. Lue lisää eettisistä periaatteistamme

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Automaatioasentaja Arlalle Sipooseen

Arla Oy
Sipoo
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 10.10.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti