Skip to main content

Avoin hakemus varastotyöhön Pirkanmaalle

Mitä tehtäviisi kuuluu?

Etsimme jatkuvasti työntekijöitä erilaisiin varastotyöntekijän tehtäviin. Työnkuvaa on mahdollista kohdenta oman osaamisesi ja mielenkiinnon kohteidesi mukaan, ja se voi sisältää esimerkiksi

- Saapuvan tavaran vastaanotto ja varastointi
- Lähtevän tavaran keräily, pakkaaminen ja lähettäminen
- Inventointi
- Tuotannon sisälogistiikasta huolehtiminen
- Varastoalueen yleisestä siisteydestä huolehtiminen


Työajat

Työaikasi sijoittuu pääasiassa maanantaista perjantaihin, ja viikonloput pääset pääsääntöisesti nauttimaan vapaa-ajastasi. Useissa asiakasyrityksissämme joustoa vapaa-ajan ja työn yhteensovittamiseen tuovat esimerkiksi työaikapankki tai vaikkapa liukuva työaika. Arvostamme vuorotyövalmiutta ja kokemusta kaksi- tai kolmivuorotyöstä.


Mitä odotamme sinulta?

Olet aktiivinen ja oma-aloitteinen tekijä, ja sinulla on jo työkokemusta varastoalan työstä. Voit olla joko alan kokenut konkari, tai tulevaisuuden tähti. Voit nauttia joko tiimityöstä, tai täysin itsenäisestä tekemisestä. Lisäksi

- Sinulla on tehtävään soveltuva koulutustausta
- Omaat kokemusta eri varastonhallintajärjestelmistä, esimerkiksi SAP tai Lemonsoft
- Pystyt työskentelemään tarkasti ja joustavasti nopeasti muuttuvissa tilanteissa
- Pärjäät työssä suomen kielellä
- Hallitset, tai omaat mielenkiintoa opetella, trukin käytön työvälineenä


Mitä tarjoamme?

Etsimme työntekijöitä eri asiakasyrityksillemme eri mittaisiin määräaikaisiin projekteihin, sekä myös vakituisiin työsuhteisiin. Ensisijaisesti tulet työskentelemään SOL Henkilöstöpalveluiden palkkalistalla nimetyssä asiakaskohteessamme, mutta ahkeralle ja osaavalle työntekijälle voi avautua myös mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksen työntekijäksi. Maksamme työpanoksestasi osaamistasi vastaavan, TES mukaisen palkan, joten avaathan meille osaamisesi lisäksi myös palkkatoivettasi. Lisäksi SOL Henkilöstöpalveluilla työntekijälle kuuluu aina koeajan jälkeen henkilöstöetuina Smartum liikunta- ja hierontaetu, sekä kattavat työterveyspalvelut.


Miten haen kyseiseen tehtävään?

Jätäthän hakemuksesi ja CV:si rekrytointijärjestelmäämme, niin otamme sinuun yhteyttä heti, kun osaamiseesi ja mielenkiinnon kohteisiisi sopiva tehtävä aukeaa. Mikäli kiinnostuit työstä, mutta siitä jäi vielä kysyttävää, voit tiedustella työstä lisää arkisin SOL Henkilöstöpalveluiden Emma Botha-Sola, [email protected]. Emme ota huomioon hakemuksia, jotka on lähetetty sähköpostitse, hakemus tulee lähettää hakulinkin kautta.

Huomioithan, että toisinaan rekrytoinnit toteutetaan ripeälläkin aikataululla, joten käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Mikäli uudet tuulet työmarkkinoilla siis kiinnostaa, on viimeistään nyt on sopiva hetki jättää hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme!

Oletko sinä seuraava aurinkoinen SOLlilainen? 

Haku alkaa 12. syyskuuta 2024 ja päättyy 29. joulukuuta 2024, klo 08.45 (Europe/Helsinki)Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen, vakituinen, kokoaikainen, osa-aikainenOdotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Täysi-ikäisyys
  • Sujuva suomenkielentaito

Lisäksi eduksesi on:

  • Trukin- ja lavansiirtovaunun käsittelykokemus
  • Varastoalan työkokemus
  • Hyvä fyysinen kunto
  • Työmotivaatio
  • Luotettavuus
  • Oma-aloitteisuus

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälisesti toimiva suomalainen palvelualan perheyritys, jonka keskiössä on aurinkoisen tyytyväinen asiakas ja iloinen työn tekeminen.

 

Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista.  
 

SOL KONSERNI

Iloisiin SOLilaisiin kuuluu turvallisuusalan, kiinteistönhuollon, talotekniikan, puhtaanapidon ja tekstiilihuollon ammattilaisia. Lisäksi tarjoamme henkilöstövuokrauspalveluja joustavasti eri toimialoille.

Arvostamme osaamista ja ammattitaitoa. Vahva osaaminen taataan räätälöidyillä perehdytyksillä, sisäisillä koulutuksilla sekä oppilaitosyhteistyöllä. Myös eteneminen on mahdollista erilaisten urapolkujen avulla. Työssäsi sinua kannustaa ja tukee oma esihenkilösi sekä koko tiimi.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. SOL Life-ohjelman avulla kehitämme työhyvinvointia sekä panostamme työntekijöidemme työturvallisuuteen.

Lue lisää toimintamme vastuullisuudesta ja tarinastamme.

https://henkilostopalvelut.sol.fi/

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Avoin hakemus varastotyöhön Pirkanmaalle

Pirkanmaa
Vakituinen, Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 26.09.2024

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti