Skip to main content

Avoin haku, lähihoitaja, sairaanhoitaja, Barona Sote

Hei lähihoitaja tai sairaanhoitaja, etsitkö keikkatyötä tai pidempää sijaisuutta? Oletko kiinnostunut muiden auttamisesta ja ihmisläheistä työstä?

Etsimme ympäri Suomen Vaasaan, Jyväskylään, Saarijärvelle, Riihimäelle, Janakalaan, Hämeenlinnaan ja Keuruulle sairaanhoitajia, lähihoitajia ja hoiva-avustajia keikkaluontoiseen työhön sekä pidempi aikaisiin sijaisuuksiin. Lähihoitajan ja sairaanhoitajan tehtävät edellyttävät Valvira rekisteröintiä ja valmiutta palvella asiakkaita sujuvasti suomeksi. Suoritetut lääkeluvat katsotaan eduksi.

Mielenkiinnostasi riippuen voit työskennellä eri toimipisteissä. Pääsääntöisesti vuorot sijoittuvat kotihoitoon ja palveluasumiseen. Asiakkaita ovat yksiköstä riippuen ikääntyneet, mielenterveys- ja kehitysvammaiset ihmiset sekä myös lapset. Vuorot painottuvat aamuihin, iltoihin ja viikonloppuihin. Kuitenkin huomioimme elämäntilanteesi ja toiveesi vuorojen osalta.

Kuulemme sinusta mielellämme ja toivomme, että kerrot avoimessa hakemuksessasi tilanteestasi sekä millaisella alueella haluat työskennellä. Olemme sinuun joka tapauksessa yhteydessä ja katsotaan mitä voimme sinulle tarjota!

HUOM! Jätäthän hakemuksen hakulomakkeen kautta, sillä emme voi tietoturvasyistä huomioida sähköpostitse jätettyjä hakemuksia.

Hae paikkaa viimeistään 31.07.2024 20:59 mennessä.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona Sote auttaa sosiaali- ja terveyspalvelualan osaajia löytämään itselleen sopivan seuraavan työpaikan ja työnantajia töihinsä osaavan tekijän. Rekrytointiprosessimme on nopea ja ihmislähtöinen. Tarjoamme monipuolisia työmahdollisuuksia sote-alan ammattilaisille vanhuspalveluista lastensuojeluun ja perusterveydestä digitaalisten terveyspalveluiden edelläkävijäksi. Työntekijämme ovat toimintamme tärkein voimavara, joten meille on tärkeää pitää juuri sinusta hyvää huolta.Barona on Suomen johtava henkilöstöalan yritys, joka tekee jatkuvasti työtä kehittääkseen työelämää paremmaksi. Etsimme vuosittain työpaikan yli 30 000 ihmiselle ja haluamme auttaa sinuakin rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Yli 700 asiantuntijan ja HR-ammattilaisen voimin toimimme kansainvälisesti 10 maassa ja Suomessa yli 30 paikkakunnalla.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Avoin haku, lähihoitaja, sairaanhoitaja, Barona Sote

Barona
Jyväskylä
Helsinki
Vantaa
Riihimäki
42700 Keuruu
43100 Saarijärvi
14200 Janakkala
Hämeenlinna
Vaasa
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 25.06.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti