Skip to main content

B2B-ratkaisumyyjä

Johdon konsultointiyritys PBI etsii ratkaisumyyjää osaksi heidän asiakaskokemuksen konsultoinnin tiimiään (Customer Experience Management, CXM). Vastuullasi on CXM:n uusmyynti niin Suomessa kuin kansainvälisesti, sekä myyntiprosessin kehittäminen. PBI on juuri laatinut uuden kasvu- ja kansainvälistymisstrategian CXM:n osalta, joten nyt on erinomainen hetki liittyä mukaan myötävaikuttamaan kasvuun.

Ratkaisumyyjänä tavoitteenasi on saada yritykset ymmärtämään, kuinka asiakaskokemus vaikuttaa kilpailukykyyn, myyntiin ja kannattavuuteen, ja kuinka PBI voi olla avuksi asiakaskokemuksen kehittämisessä. Tulet siis myymään palvelukokonaisuutta, jossa PBI:n asiantuntijat luovat vision ja strategian asiakkaan asiakaskokemuksen johtamiselle sekä auttavat heitä rakentamaan tätä tukevat prosessit sekä keräämään ja analysoimaan CXM-dataa. Ratkaisumyyjänä tehtäviisi kuuluu päivittäistä uusasiakashankintaa, tapaamisia ja tarjousten tekemistä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti sekä sopimusten tekemistä. Pystyt hyödyntämään työssäsi PBI:n olemassa olevia verkostoja sekä maailman johtavan CXM-alusta Qualtricsilta tulevia liidejä, joka on PBI:n teknologiapartneri ja jonka edustajien kanssa teet yhteistyötä. Myyntiprosessit kestävät tyypillisesti muutamasta viikosta pariin kuukauteen. 

Tehtävässä onnistuaksesi olet aktiivinen ja oma-aloitteinen tekijä, ja motivoidut sosiaalisesta myyntityöstä potentiaalisten kotimaisten ja kansainvälisten asiakkaiden kanssa sekä tästä syntyvistä uusista projekteista. Samalla sinulla on systemaattinen lähestymistapa myynnin rakentamiseen, prosessien eteenpäin viemiseen ja sopimusten tekemiseen. Olet myös kiinnostunut syventymään CXM:n subtanssiin ja siihen hyödynnettäviin teknologioihin. Rooli on itsenäinen, mutta saat myös tukea myyntiprosessin vaiheisiin ja sisältöön saat PBI:n asiakkuuspäälliköiltä ja CXM-asiantuntijoilta, eli voit olla jo kokeneempi tai myyntiuraasi aloitteleva kunnianhimoinen tekijä, joka kasvaa konsultatiivisen ratkaisumyynnin tehtävään. 

Sinulta odotetaan: 

  • Aktiivista ja systemaattista asennetta konsultatiiviseen uusmyyntiin - aiempi kokemus B2B-myynnistä katsotaan eduksi
  • Kiinnostusta PBI:n liiketoimintaan ja asiakaskokemuksen kehittämisen ratkaisuihin 
  • Hyvää suomen ja englannin kielen osaamista 
  • Neuvottelu-, esiintymis- ja ajanhallintataitoja 

Lisäksi eduksi katsotaan:

  • B2B-kentän liiketoimintatuntemus sekä kansainvälinen myyntikokemus
  • Tekninen osaaminen CXM-, CRM- tai SaaS-alustoista 
  • Ruotsin kielen taito 

PBI tarjoaa sinulle: 

  • Erinomaisen mahdollisuuden ottaa PBI:n B2B-uusmyynti vastuullesi ja kehittyä konsultatiivisen ratkaisumyynnin ammattilaisena myös kansainvälisellä kentällä
  • Itsenäisen työn, jossa näet työsi tulokset ja pystyt vaikuttamaan omiin ansioihisi - palkkamallista- ja tasosta jatkamme keskusteluja rekrytoinnin edetessä
  • Joustavan ja dynaamisen tiimin, joka tukee sinua myyntityössä onnistumisessa ja ammatillisessa kehittymisessä 
  • Mahdollisuuden työskennellä inspiroivien asiakkaiden ja projektien parissa sekä vaikuttaa PBI:n kasvustrategiaan. PBI:n asiakkaisiin kuuluvat maailman johtavat yritykset omilla toimialoillaan, kuten Vestas, Andritz ja Cargotec. 

Käytännön asiat:

Tässä vakituisessa ja kokoaikaisessa tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme PBI Research Instituten palvelukseen. Tehtävässä aloitus on mahdollisimman pian syksyllä 2024. Voit työskennellä PBI:n Turun tai Helsingin toimipisteellä hybridimallilla. Tehtävä sisältää myös ajoittaisia asiakaskäyntejä Suomessa ja mahdollisesti myös Euroopassa.

Kiinnostuitko? Lähetä CV ja motivaatiokirje PDF-muodossa viimeistään 15.09.2024 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

PBI Research Institutesta voit lukea lisää osoitteessa: https://www.pbi.fi/. Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa Senior Recruitment Manager Kati Hautakoski [+358 50 552 0419, kati.hautakoski(at)atalent.fi].

PBI is a research-based management consulting company providing services mainly to the B2B energy, transport, and maritime industries. We offer our clients a profound understanding of their industry and business ecosystems supported by top-level academic research collaboration. We draw on our 20+ year track record of analyzing industry stakeholder relationships as a basis for our consulting work when developing our clients' sustainable strategies and businesses. PBI is also a certified Qualtrics partner for experience management software and process implementation and advisory services. For more information, please visit www.pbi.fi.  

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

B2B-ratkaisumyyjä

PBI
Turku
Helsinki
Vakituinen, Hybridityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 06.09.2024

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti