Skip to main content

Netum on vahvasti ja kannattavasti kasvava IT-palvelukumppani, joka rakentaa toimivaa ja turvallista digitaalista yhteiskuntaa. Autamme asiakkaitamme digitaalisen liiketoiminnan kehittämisessä suunnittelemalla ja toteuttamalla juuri heidän tarpeisiinsa sopivia ja kestäviä digiratkaisuja – viisaasti ja vastuullisesti. 

Etsimme nyt pitkäaikaiseen asiakkuuteen kokenutta ohjelmistokehittäjää ja tietokanta-asiantuntijaa kasvamaan asiakkaan kriittisen tapahtumajärjestelmän syväosaajaksi. 

 

MINKÄLAISESTA TEHTÄVÄSTÄ ON KYSE?  

Tehtävässä menestyminen vaatii perehtymistä suureen Oracle DB toteutukseen sekä PL/SQL-ohjelmointiin. Sinulla on työkokemusta tietokannoista ja SQL-kielestä.  Lisäksi arvostamme CV:stäsi mahdollisesti löytyviä avainsanoja: 

  • Python 
  • Azure, AWS 
  • MSSQL 
  • Event Streaming 
  • Mikropalveluarkkitehtuuri 

Olet mahdollisesti toteuttanut sanomajonoratkaisuja tietokantatasolla ja sinulla voi olla kokemusta isojen tapahtumamäärien toteutuksista. Haluat myös työskennellä itsenäisesti laajemman tiimin tukemana ratkaisten monimutkaisia tietokantatasolla tapahtuvia haasteita ja pyrit työssäsi ennaltaehkäisemään sekä varautumaan mahdollisiin ongelmakohtiin. Teknisen osaamisen lisäksi olet työotteeltasi konsultoiva ja viihdyt pitkäaikaisen projektin parissa. 

 

MITÄ TARJOAMME SINULLE?      

Monipuolinen tekeminen, modernit teknologiat ja menetelmät sekä hyvä työilmapiiri ovat vahvuuksiamme. Haluamme mahdollistaa jatkuvan oman osaamisen kehittämisen ja niinpä jokainen netumilainen voi käyttää 6 % työajastaan osaamisensa kehittämiseen. Tähän sisältyy myös mahdollisuus alan arvostettujen sertifikaattien suorittamiseen.    

Tässä tehtävässä työskentelemme yhden päivän viikosta asiakkaamme luona Helsingissä, mutta muiden päivien osalta valinta on täysin sinun. Tarjoammekin laajan etätyömahdollisuuden, mutta halutessasi voit työskennellä myös viihtyisillä toimistoillamme esimerkiksi Tampereella, Helsingissä, Turussa tai Hämeenlinnassa. Työsi tueksi tarjoamme laadukkaat työvälineet sekä puhelinedun. Lisäksi saat käyttöösi kattavan työterveyshuollon, lounas-, virkistys-, polkupyörä- ja työmatkaedut. Työntekijöillämme on kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä työkykyvakuutus. Järjestämme mukavia aktiviteetteja ympäri vuoden ja kokoonnumme muutaman kerran vuodessa juhlimaan koko yrityksen voimin. Lisää työkulttuuristamme ja työsuhde-eduistamme pääset lukemaan nettisivuiltamme.    

 

KIINNOSTUITKO?     

Mikäli sinulla herää kysyttävää tehtävästä, niin voit olla yhteydessä Jonas Liinamaahan (jonas.liinamaa(at)netum.fi, +358 40 900 0475). Lisätietoja rekrytointiprosessista yleisesti antaa rekrytoijamme Minna Hänninen (minna.hanninen(at)netum.fi, +358 40 630 3265).

 

#LI-remote 

Ota yhteyttä:

Sähköposti:
[email protected]

Sijainti: Finland

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti