Skip to main content

Barnskötare inom småbarnspedagogik, Westends daghem

Hej du positiva och lösningsinriktade barnskötare inom småbarnspedagogik! Vi behöver förstärkning till vårt gäng på Westends daghem. Vi välkomnar dig till en arbetsgemenskap där vi ordnar tid för pedagogiska diskussioner och värdesätter samarbetsfärdighet

Vi söker en barnskötare för en tidsbunden anställning, 1.8.2024-30.6.2025 till en grupp med 1-3 åringar. Vi värdesätter både barnskötare som precis utexamineras och barnskötare med lång arbetserfarenhet. Till dina arbetsuppgifter hör bland annat vård- och omsorgsuppgifter, att delta i fostringssamarbetet med vårdnadshavarna samt att planera, förverkliga och utvärdera verksamheten i barngruppen tillsammans med dina kolleger i teamet.

När du börjar hos oss får du en mentor som introducerar dig till dina arbetsuppgifter för att ditt nya arbete ska börja så bra som möjligt. Vi har utarbetat en tydlig struktur för möten och planeringstider och även barnskötare får tid för att planera och förbereda den pedagogiska verksamheten. Vi har två daghemsbiträden som hjälper till i olika vardagssituationer som till exempel att hänga upp våta kläder och duka måltiderna så ni får fokusera på barngruppen.

Westends daghem är ett svenskspråkigt daghem med 7 barngrupper som befinner sig i två olika hus på samma tomt. 5 grupper har barn i åldern 1-3 (4) och två grupper med barn i åldern 4-5 år. Grupperna samarbetar för att alla barn ska få en lämpligt utmanande verksamhet. Vi utforskar även regelbundet daghemmets mångsidiga näromgivning med skog, hav, sandplan och lättåtkomliga Mattby och Hagalund.

Arbetsplats och adress: Westends daghem, Hirbölevägen 1A och 1B, 02160 Esbo
Arbetstid: 38 timmar 15 minuter per vecka
Avtalsområde: AKTA Allmänt kommunalt tjänste- och arbetskollektivavtal
Jobbet är för viss tid, 1.8.2024-30.6.2025.

Arbetsintervjuer hålls distans via Teams. Befattningen fylls genast då en lämplig sökande hittas.

Behörighetskrav: Behörighet i enlighet med lagen om småbarnspedagogik (540/2018)
För uppgiften lämplig grundexamen i pedagogisk verksamhet och handledning, grundexamen inom social- och hälsovårdsbranschen eller annan motsvarande examen. T.ex. barnskötare, dagvårdare och närvårdare (kompetensområdet för pedagogisk verksamhet och vård av barn och unga).
Utmärkta muntliga och skriftliga kunskaper i svenska.

Vi förutsätter:
Den valda ska visa upp ett straffregisterutdrag enligt 6 § 2 mom. i straffregisterlagen (770/1993).
Lagen om smittsamma sjukdomar förpliktar till att utreda risken för tuberkulossmitta hos social- och hälsovårdssektorns anställda och hos dem som arbetar med barn under skolåldern.

Vi värdesätter färdigheter att genomföra grunderna för planen för småbarnspedagogik i det dagliga arbetet.

På Esbo stad är alla dina arbetsdagar meningsfulla: du förbättrar invånarnas vardag!

Vi uppskattar ditt kunnande och uppmuntrar dig att upprätthålla och utveckla din yrkeskunskap. Vi möjliggör detta genom att erbjuda mångsidig fortbildning, och vi stöder till exempel studier i finska. Vi erbjuder dig även goda personalförmåner för bland annat lunch, motion och kultur samt arbetsresor och vi kan hjälpa dig att få tag på en hyresbostad. Vi har förbundit oss vid att förverkliga likabehandling och mångfald i vår arbetsgemenskap. Vi vill anställa yrkesutbildade personer i olika åldrar och av olika kön, som tillhör till olika språk-, kultur- och minoritetsgrupper.

Du kan också fråga om förhållandena på arbetsplatsen (till exempel om du har särskilda behov) anonymt. Skicka dina frågor till [email protected]. Vi utreder saken utan att avslöja din identitet för chefen.

Läs mer om meningsfullt arbete: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry_sv/WebView/

Läs mer

https://www.espoo.fi/sv/westends-daghem

Kontaktinformation

Ytterligare upplysningar ger ledare inom småbarnspedagogik Julia Grönvall [email protected]

Lär dig mer om oss

Vi erbjuder Esbobarnen en trygg vardag och en kvalitativ småbarnspedagogisk verksamhet på svenska i våra daghem och gruppfamiljedaghem. Du som arbetstagare får jobba med intressanta uppgifter i en mångprofessionell arbetsgemenskap. För oss som arbetsgivare är det viktigt att du upplever arbetet meningsfullt och att du har möjlighet att utveckla verksamheten. Vi erbjuder dig möjligheter att mångsidigt utveckla din kompetens.

Plats
Hirbölevägen 1A & 1 B
02160 Espoo

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti