Skip to main content

Brand Manager

Vitabalans on vakavarainen ja kansainvälinen perheyritys, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi reseptilääkkeitä, itsehoitolääkkeitä, lääkinnällisiä laitteita, ravintolisiä ja eläinvalmisteita. Tehtaamme ja pääkonttorimme sijaitsevat Hämeenlinnassa.

Brand Manager

Haemme nyt markkinointitiimiimme idearikasta ja tuloshakuista Brand Manageria kehittämään valmistamiemme suomalaisten lääkkeiden markkinointia ja tunnettuutta kansainvälisessä toimintaympäristössä. Brand Managerina vastaat Vitabalansin resepti- ja itsehoitolääkeportfolion hallinnasta sekä markkinoinnin ja myynnin pitkäjänteisestä kehittämisestä. Suunnittelet ja toteutat tuotteiden tunnettuutta ja menekkiä edistäviä markkinointitoimenpiteitä yhdessä kansainvälisen myyntiorganisaatiomme kanssa niin kotimaan kuin Euroopan vientimaiden tarpeisiin. Tunnet lääkemarkkinat ja -toimijat, seuraat aktiivisesti alan trendejä ja hallitset erityisesti asiantuntijoille kohdistetun digitaalisen markkinoinnin monet mahdollisuudet. Teet myös tiivistä yhteistyötä apteekkiasiakkaidemme kanssa ja luot suhteita tärkeisiin sidosryhmiin ja vaikuttajiin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • usean vuoden kokemusta pitkäjänteisestä markkinoinnista apteekkiympäristössä tai lääketeollisuudessa
  • soveltuvaa koulutusta esim. farmasian alan/proviisorin, kemian, biokemian tai lääketieteen tutkinto
  • käytännön työssä karttunutta myynnin ja markkinoinnin ymmärrystä. RLE-tutkinto katsotaan eduksi
  • lääke- ja elintarvikemarkkinoinnin lainalaisuuksien sekä lääkejakelun ja apteekkiliiketoiminnan tuntemista
  • sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielitaitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi
  • itsenäistä, itseohjautuvaa ja tulosvastuullista työotetta
  • erinomaisia tiimityötaitoja ja yhdessä onnistumista

Tarjoamme sinulle motivoivan ja vastuullisen työn suomalaisessa kasvuyrityksessä sekä sitoutuneiden kollegoiden vahvan tuen. Tiimimme koostuu kotimaan ja viennin alue- ja myyntipäälliköistä, brand managereista, myyntiedustajista sekä oman luovan osastomme suunnittelijoista. Tiimisi työskentelee pääkonttorillamme Hämeenlinnassa ja toivomme myös sinun viihtyvän läsnätyössä. Tehtävään kuuluu säännöllistä asiakastyöskentelyä ja matkustamista Suomessa. Lopullinen työnkuvasi muokkautuu omien vahvuuksiesi ja tarpeidemme mukaiseksi.

Rekrytoinnissa meitä avustaa Adecco Finland Oy. Lisätietoa tehtävästä antaa Adeccolla Tero Ojaniemi, 040 5548005, [email protected]. Hae tehtävään lähettämällä ansioluettelosi, hakemuksesi ja palkkatoiveesi osoitteessa www.adecco.fi viimeistään 3.9.2024. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Vitabalans Oy on vuonna 1980 perustettu yksityisomistuksessa oleva suomalainen lääketehdas, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi resepti- ja itsehoitolääkkeitä, ravintolisiä, lääkinnällisiä laitteita sekä eläinten täydennysrehuja ja hoitotuotteita. Päämarkkina-alueemme on Suomi, lisäksi tuotteita viedään oman myyntiorganisaation voimin 13 maahan Euroopassa. Pääkonttori ja tuotantolaitokset (lääke- ja ravintolisätehtaat) sijaitsevat kaikki Hämeenlinnassa. Vitabalansin tuotteilla on kotimaisesta työstä kertova Avainlippu-tunnus. www.vitabalans.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti