Skip to main content

Business Architect

Merative on maailmanlaajuisesti tunnettu teknologiakumppani, joka tarjoaa innovatiivisia data- ja analytiikkaratkaisuja terveys- ja sosiaalipalvelujen tarjoajille. Merative on nyt laajentamassa toimintaansa Suomeen ja rakentaa tällä hetkellä uutta tiimiä, joka tulee toteuttamaan alansa johtavan Cúram-järjestelmän implementointiprojektia. Hae nyt ja liity ensimmäisten joukossa Merativen matkalle mukaan Suomessa!

Rakennamme Pohjoismaihin tiimiä, joka keskittyy tuomaan markkinoille innovatiivisia ratkaisuja sosiaalihuollon alalla johtavan Cúram-tuotteemme avulla.

Business Architectina vastaat asiakkaiden liiketoimintaprosessien kehittämisestä ja uusien teknologioiden hyödyntämisestä heidän omassa toiminnassaan. Työskentelet kansainvälisessä ympäristössä yhdessä asiantuntevien kollegoidesi kanssa, joilla on syvällistä osaamista terveys- ja sosiaalihuoltosektorin prosesseista ja teknologiasta. Roolissasi autat asiakkaita ratkaisemaan liiketoiminnallisia haasteita sekä tarjoat heille räätälöityjä ratkaisuja, jotka parantavat sijoitetun pääoman tuottoa ja tukevat parempien tulosten saavuttamista.

Asiakaskuntaasi kuuluu terveys- ja sosiaalipalvelujen tuottajia niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla. Alan johtavien tuotteiden ja innovaatioiden avulla tuemme asiakkaitamme päätöksenteon tehostamisessa ja palveluiden laadun parantamisessa, jotta yhdessä voimme edistää kestävää kehitystä terveyden ja sosiaalihuollon alalla.

Vastuualueesi pitävät sisällään:

  • Business Analyst –tiimin johtamisen ja toiminnan ohjaamisen suurissa ohjelmistoprojekteissa
  • Tiiviin yhteistyön projektin johtajien kanssa strategisten kysymysten, kuten suunnittelun ja resurssienhallinnan parissa
  • Asiakkaidemme liiketoimintavaatimusten analysoinnin ja teknisille konsulteille tarvittavien toiminnallisten dokumenttien kirjoittamisen (käyttötapaukset ja/tai prosessivirrat, käyttäjätarinat, datan määritelmät, näyttöjen näkymän suunnitelu sekä QA- ja testitapausten kehitys)
  • Asiantuntijana toimimisen parhaiden lähestymistapojen valinnassa haasteiden ratkaisemisessa Cúram-tuotteella
  • Mentorina ja valmentajana toimimisen vähemmän kokeneille tiimin jäsenille

Mitä odotamme sinulta:

  • Aiempaa kokemusta Business Architect -roolista suuresta tietotekniikkakonsultointiyrityksestä TAI julkisen sektorin toimijalta tietotekniikkaprojektien toteuttamisen parissa.
  • Kykyä johtaa ja koordinoida Business Analyst -tiimiä suurissa ohjelmiston muutosprojekteissa
  • Kokemusta asiakasvaatimusten analysoinnista ja dokumentoinnista, sekä toiminnallisten dokumenttien tuottamisesta teknisille asiantuntijoille
  • Kykyä neuvotella ja esittää Cúram-tuotteen ratkaisuja sekä toimia asiantuntijana sen käyttöönottamisessa
  • Hyviä johtamis- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä mentorina toimimiseen
  • Erinomaista suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista, ruotsin kielen taidon osaamisen katsotaan eduksi

Menestyt tässä roolissa, jos sinulla on:

  • Vähintään 8 vuoden kokemus Business Architectina tai julkisen sektorin tietotekniikkaprojektien toteutuksesta
  • Kokemusta monitoimittajaympäristöistä sekä esityksistä eri sidosryhmille, ohjelmajohtajista loppukäyttäjiin
  • Vahva ymmärrys liiketoimintaprosessien analyysistä ja dokumentoinnista
  • Erinomainen kyky johtaa tiimejä, ratkaista ongelmia ja tehdä päätöksiä
  • Kokemusta kaupallisten valmisohjelmistoratkaisujen (COTS) toteuttamisesta ja mukauttamisesta asiakasvaatimusten mukaan.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä kansainvälisessä työympäristössä yhdessä kokeneiden asiantuntijoiden kanssa sekä tilaisuuden vaikuttaa merkittävästi Suomen terveyden- ja sosiaalihuollon tulevaisuuteen. Merativella pääset myös työskentelemään huippuluokan tuotteiden ja innovaatioiden parissa, joiden takana aidosti seisomme.

Tutustu meihin tarkemmin täällä: https://www.merative.com/company

Kiinnostuitko? Mikäli onnistuimme vakuuttamaan sinut siitä, ettei tätä mahdollisuutta kannata jättää välistä, lähetä meille CV ja hakemus oheisen linkin kautta englannin kielellä mahdollisimman pian, mutta viimeistään 06.10.2024. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae paikkaa viimeistään 06.10.2024 20:59 mennessä.

Merative UK Ltd

Merative perustettiin vuonna 2022, mutta sen historia ulottuu yli 50 vuoden taakse. Toimimme teknologian, datan ja analytiikan asiantuntijakumppanina terveys- ja sosiaalipalvelujen tarjoajille ympäri maailman. Etsimme nyt omistautuneita ammattilaisia, jotka jakavat kunnianhimoisen visiomme tulevaisuudesta, jossa hoito ja palvelut uudistuvat. Merativen Cúram-tiimillä on yli 30 vuoden kokemus sosiaalitukien toimittamisen ja hallinnoinnin tehostamisesta globaalisti.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona HR ohjaa HR:n ja hallinnon ammattilaiset uusille innostaville urapoluille. Työllistämme HR:n ja hallinnon osaajia laajasti eri toimialoille – assistenttitehtävistä johtotasolle asti. Autamme sinua pysymään mukana muutoksessa ja kehittämään osaamistasi, jotta se palvelee yritysten osaamistarpeita parhaiten myös tulevaisuudessa ja saat onnistumisen iloa urallasi.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Business Architect

Merative UK Ltd
Helsinki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 19.09.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti