Skip to main content

Business Controller

Kiinnostaisitko uudet haasteet ja työskentely loistavassa tiimissä autoalan eturiviin kuuluvassa autokonsernissa?

Toimintamme kasvaessa etsimme Business Controlleria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Helsinkiin.

Työskentelet laajasti erilaisissa taloushallinnon tehtävissä yhdessä taloustiimin kanssa. Roolissasi tuet organisaatiota ja autat liiketoiminnan kokonaisvaltaisessa kehittämisessä. Työskentelet operatiivisesti raportoinnin, budjetti- ja ennustetyön sekä seurannan ja analyysin parissa. Tämä tarkoittaa tiiviistä työskentelyä konsernin eri sidosryhmien kanssa ja avustat heidän päätöstekoaan erilaisissa strategisissa projekteissa analysoimallasi taloudellisella näkökulmalla. Lisäksi sinulla on myös tärkeä rooli prosessien kehittämisessä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää analyyttistä, järjestelmällistä ja oma-aloitteista työotetta, hyvää organisointitaitoa sekä paineensietokykyä. Odotamme hakijalta sujuvaa englannin kielen taitoa, hyviä IT-taitoja sekä vähintään AMK-tasoista koulutusta. Kokemus vastaavista tehtävistä ja työkokemus kansainvälisen liiketoiminnan kirjanpidon tehtävistä katsotaan eduksi.

Tarjoamme työn tiiviissä ja innostavassa taloushallinnon tiimissä, jossa pääset kehittämään osaamistasi monipuolisissa tehtävissä. Tehtävässä työskentelet vastuullisessa roolissa kansainvälisessä organisaatiossa. Lisäksi tarjoamme hyvän perehdytyksen sekä suuren autokonsernin edut ja mahdollisuudet.

Tarjoamme:
Maahantuojien, valmistajien sekä tiimin tuen jatkuvalle kehittymisellesi
Kattavan perehdytyksen tehtävään
Mukavat ja asiantuntevat työkaverit
Korkealaatuiset työvälineet
Suuren autokonsernin edut ja mahdollisuudet
Kilpailukykyisen palkkauksen
Kattavat työterveyspalvelut
Kulttuuri- ja liikuntaedun

Lähetä hakemuksesi 14.7.2024 mennessä. Älä aikaile, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa Business Controller, Jesse Nyberg, [email protected] puh. 045 631 3172 TI 2.7. Klo 10 - 11 ja TO 4.7. klo 14-15

Hedin Automotive Oy on Hedin Mobility Groupin Suomen maayhtiö. Yhtiö tekee autojen vähittäiskauppa- ja huoltoliiketoimintaa Hedin Automotive ja Bavaria -brändeillä, jotka myyvät vuosittain yli 40 000 autoa ja suorittavat yli 300 000 huoltokäyntiä. Hedin Automotive Oy edustaa Suomessa yhdeksäätoista automerkkiä: Alfa Romeo, BMW, Citroen, Fiat, Ford, Hongqi, INEOS Grenadier, Jeep, Kia, Maxus, Mazda, MG, MINI, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Skoda ja Subaru. Täyden palvelun autotalomme 22 paikkakunnalla tarjoavat kaikki autoiluun liittyvät palvelut myynnistä varaosiin ja korikorjauksesta merkkihuoltoon. Kaikista autotaloistamme voidaan myydä Hedinin koko laajaa n. 2000 auton autovarastoa. Panostamme voimakkaasti digitaalisiin palveluihin ja olemme edelläkävijä niiden hyödyntämisessä osana kokonaisvaltaista asiakaspalvelua.

Hedin Mobility Group -konserni on yksi Euroopan suurimmista yksityisomisteisista autokaupan toimijoista. Konsernin palveluksessa on yli 8 000 henkilöä ja yhtiö toimii 13 maassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2022 oli yli 4,8 miljardia euroa ja se myi yli 180 000 autoa. Konserni edustaa yli 40 automerkkiä ja tarjoaa kaikki autokaupan palvelut sekä yksityis- että yritysasiakkaille, autojen ja varaosien maahantuontitoimintoja, renkaiden ja varaosien tukkumyyntiä, autonvuokraamoketjun sekä leasingyhtiöitä.

Hae mukaan ja tule menestymään kanssamme!

Lisätietoja: www.hedinautomotive.fi

Jätä hakemus: https://career.hedinautomotive.fi/jobs/4639952-business-controller-helsinki
Yhteystiedot: https://career.hedinautomotive.fi/jobs/4639952-business-controller-helsinki
Lisätietoja tehtävästä antaa Business Controller, Jesse Nyberg, [email protected] puh. 045 631 3172
Työpaikan osoite: 00880 Helsinki
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 14.07.2024 20:59
Ilmoitus jätetty: 24.06.2024 11:17
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 273d8be3-739c-4c9e-a0ea-3f8d4c45fe9d

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Business Controller

Hedin Automotive Finland Oy
Helsinki
Uusimaa
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 24.06.2024

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti