Skip to main content

Business Controller

Haemme kokenutta ja motivoitunutta Business Controlleria ohjelmistoalalla toimivalle asiakasyrityksellemme Helsingin kantakaupungin alueelle. Tehtävä on määräaikainen projekti ja kestää arviolta 6-12 kuukautta. Toivottu aloitusaika on syyskuun alkupuolella.

Toimenkuvasi

Tulet työskentelemään Business Controllerin roolissa pienessä tiimissä, jossa ulkoisen ja sisäisen laskennan parissa työskentelee kaksi henkilöä. Raportoit yrityksen Suomen talousjohtajalle ja teet tiivistä yhteistyötä myös muiden konserniin kuuluvien Euroopassa olevien taloustiimien kanssa.

Tehtäviisi kuuluu mm. talousennusteiden ja -raporttien laatiminen sekä analysointi, budjetoinnin koordinointi, liiketoiminnan kannattavuuden seuranta, analysointi ja kannattavuuslaskelmien laatiminen sekä kk-, kvartaali- ja vuosittaisten talousraporttien valmistelu ja esittely konsernin johdolle.

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle mahdollisuuden hybridityöhön.

Odotamme sinulta

  • tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. KTM, tradenomi, MBA)
  • kokemusta vastaavista tehtävistä esim. ohjelmistoalan yrityksistä
  • vahvaa talous- ja liiketoimintaosaamista
  • analyyttisyyttä ja ongelmanratkaisukykyä
  • hyviä viestintätaitoja sekä esiintymis- ja päätöksentekokykyä
  • rohkeaa ja toimeen tarttuvaa työskentelytyyliä sekä tiimityöskentelytaitoja
  • hyviä IT-taitoja, erityisesti Excel ja erilaiset taloushallinnon/raportoinnin järjestelmät
  • sujuvaa suullista sekä kirjallista suomen ja englannin kielten taitoa

Lisätiedot

Mikäli kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi ja CV:si meille palkkatoiveineen pikaisesti, sillä ryhdymme käsittelemään hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antavat Pooliassa Tarja Laakso ([email protected]/ 020 7290 837) ja Neea Turunen ([email protected] / 020 7290 843).

Huomioithan myös, että emme hyväksy sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia GDPR syistä, joten jätä hakemuksesi sivustojemme kautta ilmoituksessa näkyvän Hae työpaikkaa -painikkeen kautta.

Poolia

Making your job even better

Poolia on rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, suorahakuihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Rekrytoimme henkilökuntaa usealla eri toimialalla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Henkilöstöala HELA:n jäsenenä ja OMX-pörssinoteerattuna yhtiönä olemme sitoutuneet vastuullisuuteen kaikissa maissa, joissa toimimme. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. Katso avoimet työpaikkamme osoitteesta www.poolia.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter TikTok

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Business Controller

Helsinki
Määräaikainen ja projektityö, Hybridityö, Etätyö, Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 09.09.2024

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Yrityksen koko: 
100 - 249 henkilöä

Samankaltaisia työpaikkoja

Fortaco Group / co Mercuri Urval
Vantaa
Antilooppi Management Oy
Helsinki
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti