Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

C-kortillisia suurteho-operaattoreita

Haemme Nurmijärveltä käsin toimivalle asiakasyrityksellemme, Uudenmaan Imupalvelu Oy:lle, useampaa reipasta C-kortin omaavaa tekijää monipuolisiin suurteho-operaattorin tehtäviin!

TYÖNKUVA

Työssäsi kuljetat imuautoa ja toteutat asiakastilausten mukaisia urakoita saneeraus- ja uudiskohteissa työparisi kanssa. Työhön kuuluu muun muassa suurtehoimurointia ja -puhallusta, puhallusmateriaaleina mm. kivituhka, vaahtolasi, sepeli sekä leca-sora. Hommiin voi toki kuulua myös työmaasta vaihdellen putkistokeikkoja tai alapohjaremontteja.

Töihin lähdetään päivittäin aamuisin Nurmijärveltä ja työmaat sijaitsevat pääasiassa Uudenmaan alueella. Välillä samassa kohteessa työskennellään useampi viikko, toisinaan päivän aikana käydään useammalla työmaalla.

MITÄ TOIVOMME

Tehtävässä tarvitset:
- erinomaisen fyysisen kunnon
- valmiuden työskennellä ahtaissa ja korkeissa paikoissa
- suomen kielen taidon

Lisäksi C-kortin lisäksi sinulla tulee olla voimassa oleva työturvallisuuskortti, digipiirturikortista on etua. Arvostamme erityisesti kokemusta fyysisesti raskaasta työstä ja rakennustyömailla toimimisesta!

Arvostamme myös teknistä ymmärrystä ja oma-aloitteista otetta työntekoon, tärkeintä on kuitenkin työteliäs ja reipas asenne fyysisen työn tekoon! Työn luonteen vuoksi hommassa tarvitaan joustavuutta, sillä päivän kulku saattaa muuttua nopeallakin aikataululla.

MITÄ TARJOAMME

Työn määrä voi hiukan vaihdella kauden mukaan, jonka vuoksi takaamme sopimustunnit 20-40 tuntia viikossa. Kesäisin kovan sesongin aikaan kuitenkin 10-tuntiset päivät saattavat olla normaaleja ja niistä toki korvausta maksetaan! Alkuun kyseessä on noin puolen vuoden määräaikaisuus.

Palkkaus tehtävässä on AKT:n kuorma-autoalan TES ja paikallisen sopimuksen mukainen, reilu korvaus tehdystä työstä.

OTA YHTEYTTÄ

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi Sihdin nettisivujen kautta saman tien!
Haku on avoinna 28.7.2024 asti, mutta suoritamme haastatteluja jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja antaa tarvittaessa Sihdin / Adeccon Aku Kattainen, p. 050 44444 77.

Tsemppiä hakuun!

Avainsanat: kuorma-autonkuljettaja, C-kortti, imuautonkuljettaja, rakennusala, kokoaikatyö, Uusimaa

Lisätietoja tehtävästä antaa: Aku Kattainen, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

C-kortillisia suurteho-operaattoreita

Adecco
01900 Nurmijärvi
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 29.07.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti