Skip to main content

Catering-tarjoilija keikkatyöhön

Etsitkö vaihtelevaa ja monipuolista työtä, jossa jokainen päivä on erilainen? Haluatko olla mukana luomassa unohtumattomia juhlapäiviä ja tyylikkäitä tapahtumia? Haemme nyt uusia ammattilaisia porukkaamme!

Etsimämme henkilö

Etsimme reippaita, iloisia ja oma-aloitteisia catering-tarjoilijoita, joilla asiakaspalvelu on veressä. Etsimällämme tarjoilijoilla olisi hyvä olla vähintään vuoden verran aiempaa catering-tarjoilijan työkokemusta, sujuva suomen kielen taito sekä positiivinen asenne työntekoon. Edellytämme työssä täysi-ikäsyyttä. Katsomme eduksi, jos sinulta löytyy anniskelupassi sekä hygieniapassi.

Työtehtävät

Työtehtäväsi catering-tarjoilijana sisältävät esimerkiksi liinoituksia, kattauksia ja alkoholitarjoilua. Kyseessä saattaa olla hotellien tilaustarjoilua, häitä, tai muita vastaavia tapahtumia, joten keikat ovat takuulla vaihtelevia, merkityksellisiä ja monipuolisia.

Työajat

Pääset itse valitsemaan applikaatiostamme juuri sinulle sopivat työvuorot ja täten vaikuttamaan työaikoihisi. Voit tehdä juuri niin paljon vuoroja, kun sinulle sopii.

Palkkaus

Maksamme reilun kokemuksesi mukaisen palkan (14-16€/h) sekä vuorokohtaiset lisät työehtosopimuksen mukaan. Jokaisen palkan päälle maksamme myös vähintään 9% lomakorvausta.

Kiinnostuitko?

Mahtavaa! Hakemukset toivomme tämän linkin kautta: https://wirestaff.likeit.fi/advert/29290726.

Lisätietoja

Sanni Vennola

[email protected]

--

Tähän kyseiseen työhön vaaditaan suomen kielen taitoa. Englannin kielisenä hakijana olet tervetullut hakemaan muita WireStaffin avoimia tarjoilijan sekä ravintola-apulaisen työpaikkoja.

Fluency in the finnish language is required for this particular job. As an english-speaking applicant, you are welcome to apply for other open positions as a waiter or restaurant assistant at WireStaff.

Jätä hakemus: http://wirestaff.likeit.fi/apply/29290726
Työpaikan osoite: Helsinki, 00100
Työ alkaa: Työskentely alkaa mahdollisimman pian
Työaika: Osa-aikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 01.08.2024 20:59
Ilmoitus jätetty: 04.07.2024 10:24
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: a88aefb7-cab0-43c9-8f5a-a11a4b87ea20

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Catering-tarjoilija keikkatyöhön

WireStaff Helsinki Oy
Espoo
Helsinki
Vantaa
Uusimaa
Osa-aikainen ja tuntityö, Vakituinen

Julkaistu 04.07.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti