Skip to main content

Controller projektiluontoisiin tehtäviin

Etsimme controllereja asiakasyrityksiimme projektiluontoisiin tehtäviin.

Tehtävien pituudet voivat vaihdella lyhyistä 1-3kk projekteista 4-6kk pituisiin projekteihin. Projektien työajat voivat myös vaihdella osa-aikaisesta aina täyteen työaikaan. Työsuhteet muodostetaan Baronan kautta tai voit halutessasi työskennellä oman yrityksesi kautta.

Controllerin tehtävässä toimit sisäisen laskennan monipuolisissa tehtävissä. Vastuullasi on yrityksen talousraportointi, budjetointi ja ennustaminen. Lisäksi tuet liiketoimintaa analyysien avulla. Odotamme sinulta kykyä työskennellä suomeksi ja englanniksi. Olet osana pientä tiimiä ja vastaat roolissasi projektista riippuen suoraan toimitusjohtajalle tai talousjohtajalle. Tehtävän jatko on mahdollinen, mutta siitä keskustellaan erikseen.

Toivomme sinulta:

Etsimme henkilöä, jolla on jo useamman vuoden kokemus ja näkemys ulkoisesta ja sisäisestä laskennasta. Menestymisen edellytyksenä on itsenäinen työskentelyote, vahva osaaminen, sekä kyky ratkaista ongelmia ja tehdä päätöksiä. Lisäksi odotamme hyviä organisointitaitoja ja valmiutta ottaa haltuun järjestelmiä. Kokemus kiinteistöalasta katsotaan eduksi.

Työsuhde solmitaan työntekijän ja Barona Finance Oy:n välille. Baronan työntekijänä sinulla on käytössäsi Baronan työsuhde-etuudet, kuten kattava työterveys sekä monipuoliset ostoetuudet. Voit halutessasi työskennellä tehtävässä oman yrityksesi kautta.

Kiinnostuitko?

Lähetä CV:si mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.09.2024 mennessä Baronan hakukanavan kautta. Käsittelemme hakemuksia ja etenemme ensimmäisten keskustelujen osalta jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Baronan rekrytointikonsultti Juha Vilpas, puh. 050 4041757, [email protected]

Hae paikkaa viimeistään 20.09.2024 20:59 mennessä.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona Finance ohjaa työelämän eri vaiheissa olevia taloushallinnon ja rahoituksen sekä liiketoiminnan kehityksen asiantuntijoita uusille innostaville urapoluille. Koska teknologinen kehitys muuttaa jatkuvasti taloushallinnon asiantuntijoiden työnkuvia ja luo uusia rooleja, autamme sinua viemään osaamisesi uusiin ulottuvuuksiin ja yritysten tarpeita parhaiten palvelevaksi.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Controller projektiluontoisiin tehtäviin

Barona Finance
Helsinki
Espoo
Vantaa
Hämeenlinna
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 12.09.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti