Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Credit Specialist

Oletko sinä uusi kollegamme?

Etsimme kollegaa vakituiseen, kokoaikaiseen tehtävään toimimaan Credit Specialistina osana ammattitaitoista tiimiä joko Helsinkiin tai Vaasaan.

Tehtävänkuvaus ja vastuualueet:

Työpäivääsi kuuluu niin erilaisten henkilöasiakaslainojen vakuusmuutosten hoitaminen ja asiakasviestintä. Sinulle voi varata myös etä- ja puhelintapaamisia ja olet yhteydessä sekä suoraan asiakkaisiin että sisäisiin sidosryhmiin, joilta tulee tiimille toimeksiantoja. Credit Service -tiimi kehittää jatkuvasti lainaamisen prosesseja yhdessä eri sidosryhmien kanssa. Työskentely tapahtuu hybridimallissa.

Toivottu osaaminen:

Olet työtä ja asiakaskontakteja pelkäämätön henkilö valmiina ottamaan haasteita vastaan. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää myös, että olet oma-aloitteinen ja sinulla on tehokkaat työskentelytavat.

  • Sinulla on kokemusta vakuudellisista lainoista
  • Pystyt työskentelemään molemmilla kotimaisilla kielillä
  • Pystyt työskentelemään niin itsenäisesti, kuin myös osana tiimiä
  • Sinulla on kyky jäsentää ja tuottaa monimutkaisia asioita helposti lähestyttävään ja ymmärrettävään muotoon
  • Kyky tuottaa hyvää asiakaskokemusta niin sisäisesti kuin ulkoisesti
  • Halukkuus ja into kehittää / jatkojalostaa olemassa olevia prosessejamme vielä sujuvammiksi

Tarjoamme sinulle:

  • Monipuolisen, mielenkiintoisen ja keskeisen roolin lainaamisen parissa
  • Loistavat kollegat
  • Kattavat henkilöstöedut

Tiimin sanoin ”jokainen päivä on erilainen eikä ole koskaan tylsää. Päivässä on sopivasti haasteita, kun on paljon erilaisia työtehtäviä. Tiimimme on tiivis ja yhtenäinen ja tiimin muista jäsenistä saa vahvan tuen. Vaikka kaikki tekevät itsenäisesti työtänsä, ei kukaan tunne olevansa yksin.”

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Jenna Pulakka, [email protected] .

Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Toimithan nopeasti, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn ja sopivien ehdokkaiden kontaktoimisen jo hakuaikana!

Hakuaika päättyy keskiviikkona 31.7.2024.

Valitulle henkilölle tehdään Aktian käytännön mukaisesti luotettavuusselvitykset ja huumetestaus. Huomioithan, että tarkistamme luottotiedot aina rekrytoinnin yhteydessä, maksuhäiriöt ovat este rekrytoinnille.


Me Aktiassa haluamme olla tulevaisuuden asiantuntijoita, joilla on rohkeutta ajatella pidemmälle. Meidän arjessamme tämä näkyy esimerkiksi monipuolisina ja haastavina työnkuvina sekä toimeen tarttumisena, oli kyse sitten arjen rutiineista tai omien kehitysideoiden pelottomasta eteenpäin viemisestä.

Osaamisen laaja hyödyntäminen ja jatkuva kehittäminen ovat meille kaikki kaikessa, jotta voimme olla askeleen edellä finanssialan ja digitaalisuuden asiantuntijoina. Olemme kanssasi matkalla tulevaisuuteen neuvoja antaen, itseämme haastaen ja yhdessä kehittyen.

Aktia vaikuttavuus

Aktia synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja verojen maksamiseen, luokassa Yhteiskunta.

Aktia synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Aktia

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Aktia Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti