Skip to main content

Customer Support Engineer

Etsimme nyt henkilöä Customer Support Engineer tehtävään tekemään kanssamme asteen parempaa maailmaa

Lämpöpumput ovat avainasemassa matkalla kohti hiilineutraalia tulevaisuutta Suomessa ja maailmanlaajuisesti. Haemme nyt henkilöä vakituiseen työsuhteeseen Customer Support Engineer tehtävään Lahden toimipisteeseemme. Tässä tehtävässä pääset tukemaan lämpöpumppuasiakkaitamme teknisissä haasteissa, kehittämään omaa osaamistasi ja työskentelemään osana ammattitaitoista tiimiä.

Mitä odotamme sinulta?

Etsimme oma-aloitteista, vastuuntuntoista ja asiakaspalveluhenkistä tiimipelaajaa, joka haluaa olla mukana edistämässä kestävää kehitystä. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä asiakaspalvelutaitoja, kykyä ratkoa erilaisia haasteita ja yhteistyökykyä sekä talon sisäisten toimintojen että ulkopuolisten toimijoiden kanssa.

Päivittäiset tehtävät:

  • Tekninen tuki Oilonin lämpöpumppuasiakkaille
  • Palveluketjun sujuvuuden ja positiivisen asiakaskokemuksen varmistaminen
  • Asiakkaiden palvelupyyntöjen hoitaminen, mukaan lukien takuuasiat
  • Asiakkaiden ongelmien selvittäminen ja raportointi kattavasti järjestelmän toiminnasta
  • Asiakaspalvelun kehitystöihin osallistuminen

Vaadittavat taidot ja kokemus

  • Soveltuva tekninen koulutus (esim. Kylmäasentaja, insinööri)
  • Aikaisempi kokemus teknisestä tuesta tai vastaavista tehtävistä on eduksi
  • Tuntemus lämpöpumppujen kylmäprosessista ja/tai teollisista LVI-järjestelmistä (esim. liuospiirit) katsotaan eduksi
  • Hyvät IT-taidot ja kyky omaksua uusia ohjelmistoja ja järjestelmiä
  • Hyvät asiakaspalvelutaidot
  • Kyky työskennellä paineen alla ja ratkoa ongelmia itsenäisesti
  • Hyvät yhteistyötaidot ja tiimityöskentelykyky
  • Hyvä suullinen ja kirjallinen englanninkielentaito

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen työtehtävän kansainvälisessä kasvuhakuisessa perheyrityksessä. Työtehtävässäsi pääset käyttämään osaamistasi laaja-alaisesti, näyttämään taitosi sekä kasvattamaan osaamistasi.

Konsernimme monipuolisiin henkilöstöetuihin kuuluvat mm. liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedut, liukuva työaika, työsuhdepolkupyörä sekä lakisääteistä laajempi työterveyspalvelu.

Päämääränämme on luoda ja ylläpitää erinomainen työympäristö, joka tarjoaa työntekijöillemme mielekästä työtä ja antaa mahdollisuudet jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen. Perusperiaatteenamme on tarjota yhtäläiset mahdollisuudet kaikille työntekijöillemme. Oilon kunnioittaa ihmisoikeuksia eikä hyväksy minkäänlaista syrjintää.

Kiinnostuitko?

Tutustu meihin tarkemmin Oilon -konsernin nettisivuilla ja sosiaalisen median kanavissa. Lisätietoja tästä tehtävästä saat tulevalta esihenkilöltäsi

Ilari Vapamäki, Technical Manager

[email protected]

044 7576249

Parhaiten tavoitat minut sähköpostilla, voimme sopia soittoajan erikseen.

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi meille pikaisesti kuitenkin viimeistään 13.10.2024.

 

Oilon on vuonna 1961 perustettu kansainvälinen energia- ja ympäristöteknologiaan erikoistunut perheyritys. Toiminnan ytimessä on ympäristöteknologia, ja yritys panostaa erityisesti tuotekehitykseen. Tuotekehityksen painopistealueita ovat uusiutuviin energianlähteisiin ja energian kierrättämiseen perustuvat ratkaisut, energiatehokkuuden parantaminen sekä päästötasojen pienentäminen.

Oilonin liikevaihto oli 2023 87 miljoonaa euroa, ja yritys työllistää noin 400 henkilöä. Toimintamme on vahvassa kasvussa. Yrityksellä on tuotantolaitoksia Suomessa, Yhdysvalloissa ja Kiinassa sekä myyntitoimistot Brasiliassa ja Saksassa. Lisäksi Oilonilla on kansainvälinen jälleenmyyjien verkosto.

Oilon - Asteen parempi.

Oilon vaikuttavuus

Oilon synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja verojen maksamiseen, luokassa Yhteiskunta.

Oilon synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja biodiversiteettiin, luokassa Ympäristö.
Upright data for Oilon

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Oilon Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti