Skip to main content

Haluatko työskennellä monipuolisissa datan käsittelyyn liittyvissä tehtävissä, joissa hyödynnetään moderneja työkaluja ja teknologioita? Haemme nyt osaavaa Data Engineeriä rakentamaan ja integroimaan monimuotoista dataa eri lähteistä. Pääset mukaan toteuttamaan mielenkiintoisia, kehittyviä ja vaikuttavia dataan liittyviä toimeksiantoja rakennusalan asiakkaillemme.

MITÄ TULISIT TEKEMÄÄN?
Data Engineerin tehtävän keskiössä on tekoälyn kehittäminen, ja osallistutkin erilaisten tekoälyratkaisujen suunnitteluun ja toteutukseen datan avulla. Pääset ratkomaan ja toteuttamaan monenlaisia dataan liittyviä tehtäviä, kuten reaaliaikaista datan käsittelyä ja analytiikkaa. Olet vastuullisessa roolissa ja teet tiivistä yhteistyötä sovellusarkkitehtien ja tuoteomistajien kanssa varmistaen, että ratkaisut vastaavat asiakkaidemme tarpeita.

Tärkeimmät tehtäväsi:
*Tekoälyratkaisujen suunnittelu ja toteutus datan avulla
*Data-alustan kehittäminen ja ylläpito
*Datan käsittelyprosessien suunnittelu ja toteutus
*Datan siirtäminen, muokkaus ja tallennus eri lähteistä, käyttäen monipuolisesti erilaisia työkaluja data-alustan hallintaan
*Tehokkaiden SQL-kyselyiden kirjoittaminen ja ohjelmointi Python-kielellä.

MITÄ TARVITSET TEHTÄVÄSSÄ ONNISTUMISEEN?
Onnistut tehtävässä, jos sinulla on aiempaa kokemusta seuraavista tai tehtävään soveltuvista vastaavista teknologioista vähintään viiden vuoden ajalta:

*AWS-ympäristö tai vastaava pilvipalvelu
*työkalut, funktiot ja palvelut esim. DynamoDB, Lambda, Step Functions
*ETL/ELT -putkien rakentaminen
*SQL- ja tietokantaosaaminen
*End-to-end datahallintaratkaisut (esim. Snowflake ja dbt)
*Ohjelmointi Pythonilla sekä kirjastot (esim. Numpy, Pandas, TensorFlow, PyTorch, Flask, Matplotlib)
*Hyvä suullinen suomen kielitaito

Sinulla on hyvä olla myös kiinnostusta ja motivaatiota oppia uusia tekoälytekniikoita sekä soveltaa niitä asiakkaidemme haasteiden ratkaisemiseksi.

MITÄ TARJOAMME SINULLE - MIKSI ADMICOM?
*Monipuolisuus ja haasteellisuus: Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden työskennellä kannattavasti kasvavassa pörssiyrityksessä monipuolisissa datan käsittelyyn liittyvissä tehtävissä, joissa pääset käsittelemään monimuotoista dataa eri lähteistä.
*Modernit työkalut ja teknologiat: Mahdollisuus käyttää moderneja työkaluja ja teknologioita, kuten tekoälyä, reaaliaikaisen datan käsittelyä ja analytiikkaa.
*Tekoälyn kehittäminen: Osallistuminen tekoälyratkaisujen suunnitteluun ja toteutukseen datan avulla tarjoaa mahdollisuuden työskennellä huippumodernin teknologian parissa ja oppia jatkuvasti uutta.
*Oppiminen ja kehittyminen: Pääset kehittymään ja syventää osaamistasi sekä soveltamaan uusia tekoälytekniikoita.
*Yhteistyö ja vaikuttavuus: Tiivis yhteistyö sovellusarkkitehtien ja tuoteomistajien kanssa tarjoaa mahdollisuuden vaikuttaa suoraan asiakkaiden tarpeisiin ja kehittää ratkaisuja, joilla on todellista vaikutusta.
*Vastuullisuus ja vapaus: Saat sopivassa suhteessa vastuuta ja vapautta kehittämällä ja ylläpitämällä data-alustaa sekä datan käsittelyprosessien suunnittelusta ja toteutuksesta

Käytössämme on joustava hybridimalli työn tekemiseen. Tulevat tiimikaverisi työskentelevät Helsingissä, Tampereella ja Jyväskylässä. Sinä voit työskennellä joustavasti toimistoillamme näillä paikkakunnilla tai sopimuksen mukaan muualla Suomessa. Saat käyttöösi myös monipuoliset työsuhde-edut, kuten Epassin virkistyssaldon ja työsuhdepyöräedun Pääset mukaan myös henkilöstörahastopohjaiseen palkitsemisjärjestelmäämme.

KIINNOSTUITKO?
Hae jo tänään tai viimeistään 5.8.2024 hakulinkin kautta. Aloitus sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä ja Admicomista työnantajana voit kysyä palvelupäällikkö Mirka Hårdilta sähköpostitse ([email protected]) 26.7. asti ja ajalla 30.7. - 5.8. palvelupäällikkö Sami Luoma-aholta sähköpostitse ([email protected]) tai puhelimitse +358 50 359 6070. Lomien takia etenemme haussa vkolla 32. Jatkokeskustelut järjestetään alustavasti viikoilla 33-34.

Jätä hakemus: https://questionnaires.jobilla.com/86d89bc1-e480-497c-aa75-a951bfb1ebba
Yhteystiedot: Kiinnostuitko? Hae jo tänään tai viimeistään 5.8.2024 hakulinkin kautta. Aloitus sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä ja Admicomista työnantajana voit kysyä palvelupäällikkö Mirka Hårdilta sähköpostitse ([email protected]) 26.7. asti ja ajalla 30.7. - 5.8. palvelupäällikkö Sami Luoma-aholta sähköpostitse ([email protected]) tai puhelimitse +358 50 359 6070. Lomien takia etenemme haussa vkolla 32. Jatkokeskustelut järjestetään alustavasti viikoilla 33-34.
Työpaikan osoite:
Palkkaus: kk-palkka
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 05.08.2024 20:59
Ilmoitus jätetty: 12.07.2024 07:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: f694ad1e-d2e0-4b29-b40d-94642dce185d

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Data Engineer

Admicom
Jyväskylä
Helsinki
Tampere
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 12.07.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti