Skip to main content

Data Platform Engineer / Data Platform Architect

Tuleva tiimisi odottaa!

61N on nopeasti kasvava puolustus- ja turvallisuustoimialan tietojärjestelmiä kehittävä vahvasti tamperelainen noin 30 hengen konsulttitalo. Toteutamme päätoimittajana kokonaisturvallisuuden kannalta kriittisiä tietojärjestelmiä. Projekteissamme näet konkreettisesti työsi vaikuttavuuden yhteiskunnan turvallisuudelle. Olemme profiloituneet toteuttamaan vaativia järjestelmäkokonaisuuksia ja toimimme useissa projekteissa myös integraattorina ohjaten muiden toimittajien työtä. Henkilöstömme muodostuu kokeneista ohjelmistoalan ammattilaisista, valtaosalla on taustaa turvallisuus- ja puolustustoimialan tietojärjestelmistä.

Roolisi meillä

Meillä tulet työskentelemään merkittävien ja kriittisten järjestelmäprojektien parissa. 61N:n tiimin lisäksi tulet työskentelemään asiakkaamme projektipäälliköiden ja toimiala-asiantuntijoiden kanssa ja pääset varmasti oppimaan lisää toimialasta ja teknologioista!

Lopullinen rooli muotoutuu tekijänsä mukaan, mutta painottuu data- ja analytiikka-alustojen rakentamiseen sekä dataputkien kehittämiseen. Olemme kiinnostuneet myös tuoreesta käytännön kokemuksesta tiedon mallintamisesta tietoallas- ja/tai tietovarastoalustoilla. Kokemus data lakehouse –paradigman hyödyntämisestä on myös eduksi. Toimimme sekä hybridipilvi- että on-premises -alustoilla. Yksin hommaa ei tietysti tarvitse tehdä, vaan tukenasi ovat muut tiimimme rautaiset ammattilaiset.

Mitä odotamme sinulta

Sinulla on jo kokemusta vastaavista tehtävistä datan parissa, taustaltasi voit olla niin muutaman vuoden kokemuksella varustettu data engineer tai jo pidemmän urapolun omaava arkkitehti. Sinulla on osaamista niin datan keräämisestä, koko dataputken hallinnasta ja kehittämisestä, datan prosessoinnista kuin tietomallin suunnittelusta. Tietoaltaat ja -varastot ovat sinulle tuttuja ja sinulla on kokemusta datainfrastruktuurin rakentamisesta käyttämisen lisäksi. Osaat huomioida, mitä datalla halutaan tehdä – pidät mielessä asiakkaan tarpeen, analytiikan ja datan loppukäytön, ja data-alustaa/tietomallia suunnitellessasi ymmärrät myös sen vaikutukset visuaaliseen puoleen.

Odotamme sinulta osaamista seuraavista:

  • SQL
  • Python
  • Tietokannat, tietoaltaat, relaatiokannat
  • Dataputkien orkestrointi
  • Datan prosessointi (esim. Apache spark, Apache Flink, Kafka)
  • Hybrid-cloud & on-prem

Seuraavien osaaminen katsotaan eduksesi, muttei ole välttämätöntä:

  • Kubernetes
  • DBT
  • Amazon EMR
  • AWS Glue
  • Databricks
  • Apache Airflow
  • Scala, kotlin

Huomioithan myös, että vaikkakin työskentelemme joustavasti hybrid-mallissa, projektiemme luonteen ja yhteisöllisyyden kulttuurin vuoksi odotamme, että olet valmis työskentelemään osan viikosta toimistollamme Tampereen keskustassa. Keskustan GO21-rakennuksesta löytyvät modernit ja mukavat työskentelytilamme! Projektimme vaativat tällä hetkellä ammatillista ja sujuvaa suomen kielitaitoa ja työsuhteen ehtona on hyväksytty viranomaisen turvallisuusselvitys ja mahdollisesti huumausainetesti.

Tarjoamme sinulle työn, jossa merkityksellisyys on arkipäivää

Meidän projekteissamme olet mukana rakentamassa kansallista turvallisuutta –yhteiskunnan tärkeimpiä digitaalisia ratkaisuja. Voimme luvata, että meillä työn merkityksellisyys on läsnä arjessasi! Liittymällä tiimiimme saat myös mahdollisuuden tulla mukaan rakentamaan uutta menestystarinaa – olemme hyvin mielenkiintoisessa kasvuvaiheessa, ja meillä pääset todella vaikuttamaan. Lisäksi tarjoamme:

  • Kilpailukykyisen palkan, joka tämän roolin puitteissa on 4000 - 6000 e/kk osaamisestasi ja kokemustaustastasi riippuen
  • Kattavat ja monipuoliset henkilöstöedut mukaan lukien laaja työterveys ja tapaturmavakuutus, liikunta- ja kulttuurietu, lounasetu, yrityksen puhelinliittymä ja koti-laajakaista sekä modernit työvälineet
  • Tuemme tekijöidemme ammatillista kehittymistä yhdessä sovituilla tavoilla, aina mentoroinnista koulutuksiin ja sertifioinneista valmennuksiin
  • Mukavan ja motivoituneen työkulttuurin, jossa tukea on saatavilla ja voit vaikuttaa kasvuyrityksen matkaan

Rekrytointiprosessimme

Voisiko tämä olla sopiva seuraava askel urallasi? Hae heti ja tule kanssamme varmistamaan, että kansallinen turvallisuus on aina askeleen edellä!

Hakulomakkeemme on helppo ja nopea: lisää vain yhteystietosi, CV:si ja hakukirjeesi alla olevaan lomakkeeseen. Voit myös jakaa GitHub- ja LinkedIn-profiiliisi tai lisätä muita haluamasi oleellisia dokumentteja. Hakemuksen lähettämisen jälkeen voit myös ilmoittaa järjestelmässä suosittelijasi, jolta pyydämme tässä tapauksessa sähköpostitse suosituksen hakemaasi rooliin. Voit myös ottaa käyttöön Connect-toiminnon, jonka kautta voit kertoa itsestäsi meille lisää ja saat jatkossa tietoa uusista avoimista työpaikoistamme. Voit tutustua meihin lisää myös urasivuillamme ja LinkedInissä!

Mikäli sinulla on kysymyksiä roolista tai 61N:stä, voit olla yhteydessä Head of Talent Heta Häkkiseen, 0405364426 / [email protected]

61N. Kansallisen turvallisuuden digitaalinen edelläkävijä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Data Platform Engineer / Data Platform Architect

61N
Tampere
Kokopäiväinen, Hybridityö, Vakituinen
5 - 10 vuotta
Alempi korkeakoulututkinto
Ylempi korkeakoulututkinto
Tutkijakoulutusaste
4000-6000

Julkaistu 29.07.2024

Yrityksen koko: 
20 - 49 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti